Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Foster predvodi glumačku ekipu četvrte sezone serije Pravi detektiv
Nova sezona bit će smještena na Aljasku i nosit će naziv "True Detective: Night Country"

Jodie Foster predvodi glumačku ekipu četvrte sezone serije "Pravi detektiv"

Prošlo je više od tri godine otkako smo gledali treću sezonu serije Pravi detektiv, koja je serija vratila staru slavu tako da obožavatelji serije ponovno s nestrpljenjem očekuju nove nastavke. Danas napokon imamo neke novosti vezano uz nadolazeću četvrtu sezonu.

U nagrađivanoj antologijskoj seriji u četvrtoj će sezoni naziva True Detective: Night Country, glavnu ulogu preuzeti Jodie Foster. Četvrta sezona najavljena je prije nekoliko mjeseci te je otkriveno kako će ju zajedno stvarati Barry Jenkins i Issa López.

Danas doznajemo kako će se radnja četvrte sezone odvijati u Ennisu na Aljasci, na istraživačkoj stanici Tsalal Arctic, gdje šestorica muškaraca zagonetno nestane tijekom duge zime. Po prvi puta će se u glavnim ulogama naći dvije detektivke, koje će morati raditi zajedno kako bi otkrile što stoji iza tih nestanaka dok se istovremeno bore s vlastitim mračnim stranama.

Treća sezona izašla je početkom 2019. godine te se vratila svojim korijenima prateći dva detektiva, Rolanda (Stephen Dorff) i Hayesa (Mahershala Ali), u istrazi ubojstva dječaka. Ali je za svoju izvedbu zaradio nominaciju za najbolju glavnu ulogu za nagradu Emmy.

Foster će se naći u ulozi jedne od glavnih detektivki te će seriju također producirati. Ovo će za nju biti prvi pravi povratak na male ekrane još od 1975. godine.

Četvrta sezona serije još nije krenula s produkcijom tako da još nije otkriven potencijalni datum izlaska.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala