Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Willow se vratio!
Prva kraća najava otkrila nam je novu seriju "Willow", nastavak kultnog filma iz 80-ih

Willow se vratio!

Tijekom ovogodišnje proslave Dana Ratova zvijezda, koja se odvijala ovog vikenda, nije sve bilo vezano samo uz Jedije. Lucasfilm je objavio i prvi kraći trailer za svoju novu seriju Willow, temeljenu na istoimenom kultnom klasiku iz 1988. godine.

Film je izravni nastavak avanture iz osamdesetih, a u naslovnu se ulogu vraća Warwick Davis. U ovoj seriji princeza kreće na misiju spašavanja svog brata blizanca, u kojoj će joj pomoći sam Willow i drugi prijatelji ratnici.

Osim prvih kadrova, također je otkriveno kako se radnja serije Willow odvija 200 godina nakon događaja iz filma. Otkriveni kadrovi otkrivaju visokobudžetnu produkciju, što je veliki odmak od niskobudžetnog filma. Magični je svijet prepun fantastičnih bića, predivnih lokacija i akcijskih scena koje izgledaju fantastično.

Teaser nam daje detaljniji pogled na priču, koja se odvija kada se ravnoteža između dobra i zla poremeti. To znači da Willom mora ići na misiju da zaštititi dijete čija je sudbina da bude carica te će se morati boriti s raznim vrstama zlih neprijatelja kako bi izvršili svoju misiju.

Ruby Cruz će glumiti Kit, princezu koja ide u potragu za bratom. Erin Kellyman glumi njenu najbolju prijateljicu Jade, a Ellie Bamber u ulozi je kuhinjske pomoćnice koja je zaljubljena u Kitinog brata. Davis je na snimanju svakako imao i obiteljsku atmosferu jer njegova kći Annabelle Davis glumi njegovu kći u seriji, a njegov sin Lloyd Davis je na produkciju radio kao Warwickov dvojnik.

Serija Willow na Disney+ bi trebala stići 30. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala