Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Diego Luna ponovno je Cassian Andor
Disney+ je predstavio teaser trailer za nadolazeću seriju u franšizi "Ratova zvijezda"

Diego Luna ponovno je Cassian Andor

Tijekom ovogodišnje proslave Dana Ratova zvijezda, koja se održavala ovog vikenda, otkriveno je mnoštvo novosti vezano uz popularnu znanstveno-fantastičnu franšizu, a jedna od novosti jest i prvi teaser trailer za nadolazeću spin-off seriju filma Rogue One.

Serija Andor u naslovnoj ulozi ponovno donosi Diega Lunu, koji nas je oduševio kao Cassian Andor u filmu 2016. godine. Film je donio njegov životni kraj, kada se žrtvovao kao pravi junak, a serija nam donosi njegove početke i početke ustanka u kojem je sudjelovao.

U prvim otkrivenim kadrovima vidimo Cassiana Andora u godinama prije filma Rogue One kada se suočio s počecima opresivne i nasilne vladavine Carstva. Trailer nam otkriva koliko je to razdoblje bilo opasno, što je neminovno utjecalo na početak ustanka.

Uz Lunu se također očekuje povratak Genevieve O'Reilly kao Mon Mothma i Foresta Whitakera u ulozi Sawa Gerrere. Stellan Skarsgård jedan je od novopridošlih članova glumačke ekipe, a nedavno je otkrio kako će u seriji također glumiti Adria Arjona, Kyle Soller, Denise Gough i Robert Emms. Skarsgård je također nedavno otkrio kako će serija imati barem dvije sezone te da bi snimanje druge trebali započeti ove jeseni.

Tony Gilroy novi je showrunner serije, a također potpisuje scenarij na kojem su radili i njegov brat Dan Gilroy te Beau Willimon. Redateljske palice drže Toby Haynes, Ben Caron i Susanna White.

Serija Andor na Disney+ bi trebala stići 31. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala