Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 29.5.
Veliko finale "Plesa sa zvijezdama", novi nastavci serija i omiljeni filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 29.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Od trinaest fantastičnih plesnih parova koji su nas iz tjedan u tjedan oduševljavali svojom plesnom čarolijom, ostale su četiri zvijezde i četiri mentora u borbi za titulom pobjednika. Samo jedan par će prema izboru gledatelja ove nedjelje u velikom finalu otplesati u pobjedu!

Šutnja, HTV 3 u 21:15 sati
Međunarodno klupko trgovine i iskorištavanja mladih, nezaštićenih djevojaka polako se počinje odmotavati.

Jadnici, HTV 2 u 22:20 sati
1832. godine Cosette počinje preispitivati svoj pritajeni život u samostanu. Ona i Valjean odluče otići i započeti iznova u Parizu, iako je Valjean zabrinut da bi to moglo biti opasno.

FILMOVI

Privedite osumnjičene, HTV 2 u 20:05 sati
Svojom neobičnom pričom, koja unutar svoje detektivske matrice upućuje na demonsko, film je zadobio kultni status i uvrstio se na sam vrh američkih ostvarenja unutar žanra iz devedesetih godina.

Majstori iluzije 2, RTL u 20:15 sati
Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.

Charliejevi Anđeli 2, Doma TV u 22 sata
Natalie Cook, Dylan Sanders i Alex Munday, tri prekrasne djevojke koje rade za Charlieja kreću u novu, izazovnu, avanturu u novom nastavku koji je baš kao i prvi film nadahnut popularnom televizijskom serijom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Zločesta učiteljica, Nova TV u 22:45 sati
U urnebesnoj komediji redatelja Jakea Kasdana Cameron Diaz je Elizabet Hasley, neodgovorna učiteljica koja u životu ima samo jedan cilj - bogato se udati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala