Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Gosling i Chris Evans u igri mačke i miša u filmu The Gray Man
Netflixov špijunski blockbuster film predstavljen je prvim službenim trailerom

Ryan Gosling i Chris Evans u igri mačke i miša u filmu "The Gray Man"

Netflix je objavio prvi trailer za svoj nadolazeći špijunski triler The Gray Man, u kojem će glavne uloge imati miljenici publike Ryan Gosling i Chris Evans, koji će se naći sukobljeni jedan s drugim.

Trailer nam otkriva narav njihovog sukoba te najavljuje prevare, intrige i mnoštvo eksplozija i akcije. Također dobivamo više informacija o Sierra programu, u čijem je središtu Goslingov lik kao plaćeni ubojica za CIA-u.

Službeni opis filma otkriva nam što nas u njemu čeka:

The Gray Man prati Courta Gentryja (Gosling), kodnog imena Sierra Six, koji je nekoć bio CIA operativac specijaliziran za infiltraciju i ubojstva. Nakon neodređene izdaje završava u zatvoru iz kojeg bježi te započinje novi život kao plaćeni ubojica, gradeći usput neustrašivu reputaciju. No njegovi stari kolege iz agencije ga nemaju namjeru samo tako pustiti.

Kada Gentry naiđe na inkriminirajuće dokaze protiv agencije postaje meta Lloyda Hansena (Evans), jednog od vrhunskih CIA agenata koji ima manje skrupula od Gentryja. Rezultat toga je nasilna potjera preko nekoliko zemalja u kojoj Gentry mora iskoristiti svoju dosjetljivost, vještine i znanje kako bi pobjegao ne samo od Hansena već i od svakog plaćenog ubojice i lovca na glave na kontinentu.

Anthony i Joe Russo drže redateljsku palicu ovog filma, čija se radnja temelji na romanima Marka Greaneyja. Scenarij potpisuju Joe Russo, Christopher Markus i Stephen McFeely.

Uz Goslinga i Evansa u filmu također glume Ana De Armas, Billy Bob Thornton, Regé-Jean Page, Alfre Woodard i bollywoodska zvijezda Dhanush, u svom prvom hollywoodskom filmu.

The Gray Man bi na Netflix trebao stići 15. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala