Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za Thor: Love and Thunder donosi nove scene i Christiana Balea kao Gorra
Taika Waititi ovaj je film nazvao "najluđom stvari koju je ikada napravio"

Najava za "Thor: Love and Thunder" donosi nove scene i Christiana Balea kao Gorra

Foto: YouTube

Nakon teaser trailera koji smo mogli vidjeti prije nešto više od mjesec dana, jučer je stigao prvi službeni trailer za Thor: Love and Thunder koji otkriva i nešto više o radnji!

Thor se ovog ljeta vraća na veliki ekran, a riječ je o nastavku Ragnaroka iz 2017. godine te njegov povratak u Marvel Cinematic Universe nakon Završnice prije tri godine. Osim što Chris Hemsworth ponavlja svoju ulogu naslovnog junaka, tu su Tessa Thompson kao Valkyrie, Chris Pratt kao Star-Lord kojeg smo upoznali još u prvim Čuvarima galaksije, redatelj Taika Waititi koji opet posuđuje glas Korgu te Natalie Portman kao Jane Foster, uloga u kojoj smo je zadnji put vidjeli u Svijetu tame 2013. godine.

Nakon pada Asgarda i krucijalnih događaja iz Završnice Thor sad nastoji naći unutarnji mir, što prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale u svojoj prvoj MCU ulozi) koji želi istrijebiti bogove. Thor mora tražiti pomoć od Korga, Valkyrie i Jane Foster te se udružiti s Čuvarima galaksije (uz Pratta uloge ponavljaju Bradley Cooper, Pom Klementieff, Dave Bautista, Vin Diesel i Karen Gillan).

Waititi, kojem je ovo režija drugog filma o Thoru, nazvao je ovaj "najluđom stvari koju je ikada napravio" čime je poručio obožavateljima kako ih očekuje hrpa omiljenih sadržaja iz stripova i omiljena ljubavna priča. Osim režije i glume, Waititi je napisao scenarij s Jennifer Kaytin Robinson prema stripovima legendarnog Stana Leeja i Jasona Aarona. U ostalim ulogama su Matt Damon, Russell Crowe, Jaimie Alexander, Melissa McCarthy, Sam Neill i Luke Hemsworth.

Thor: Love and Thunder je kod nas službeno preveden Thor: Ljubav i grom i u kinima bi se trebao naći 8. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala