Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ethan Hunt mora izabrati stranu u prvoj najavi za novu Nemoguću misiju
Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije u traileru za "Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One"

Ethan Hunt mora izabrati stranu u prvoj najavi za novu "Nemoguću misiju"

Foto: YouTube

Čini se da za Ethana Hunta stvarno ništa nije nemoguće!

Tom Cruise sedmi se put nalazi u ulozi akcijskog junaka u novom nastavku franšize koja je počela još 1996. godine prvom Nemogućom misijom. Mission: Impossible: Dead Reckoning – Part I prvi je dio završetka dugovječnog serijala u kojem igra CIA agenta Ethana Hunta, a koji u kinima očekujemo u srpnju sljedeće godine, a osmi film godinu iza.

Prvi pogled na novi film imali smo još na CinemaConu kad je bilo očito da će Cruise nadmašiti samog sebe s vratolomijama koje sam izvodi. Primjerice, već je za Empire otkrio kako je njegova scena s vožnjom motocikla na rub provalije jedna od najopasnijih u njegovoj karijeri jer je imao samo 6 sekundi za reakciju, odnosno otvaranje padobrana.

Redatelj Christopher McQuarrie također se vratio na projekt, a filmove ćemo gledati isključivo u kinima prije dolaska na streaming jer je tako uvjetovao Cruise koji smatra da se njegovi filmovi najbolje mogu doživjeti na velikom ekranu. Sedmi film imao je dosta problema tijekom snimanja zbog pandemije, ali ono je konačno bilo dovršeno u rujnu prošle godine. Baš zbog navedenih problema i čak pet promjena datuma premijera budžet se navodno popeo preko 290 milijuna dolara tijekom produkcije u što nije uračunata post-produkcija i marketing.

U teaseru Cruisea možemo vidjeti u akciji, a Ethan Hunt konačno će morati izabrati stranu kad je u pitanju međunarodna špijunaža. Svoje uloge ponavljaju i Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson te Vanessa Kirby, a među novim licima su Hayley Atwell i Pom Klementieff.

Mission: Impossible 7 iliti Mission: Impossible: Dead Reckoning – Part I za kino premijeru ima zakazan 14. srpnja 2023., a Mission: Impossible 8 iliti Mission: Impossible: Dead Reckoning – Part II 28. lipnja 2024. godine. Službeni hrvatski prijevod sedmog filma glasi Nemoguća misija: Odmazda, prvi dio.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala