Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC festivala: Učiteljice, Nina Petković
Učiteljice u Vodice donose "buru i tsunami", s Ninom Petković će "disati kao jedno"

Predstavljamo izvođače CMC festivala: Učiteljice, Nina Petković

Foto: YouTube

Učiteljice ljetnim hitom ponovno dolaze osvojiti simpatije publike

Bura ili tsunami? Ma, svakako oboje, barem kada su u pitanju Učiteljice na pozornici CMC festivala u Vodicama!

Još od 2014. godine Učiteljice su sinonim za vesele provode i dobru zabavu, a u to se već nekoliko puta uvjerila i publika CMC festivala u Vodicama, jadranskom gradu, u koji se Ana, Andrea i Silvia rado vraćaju.

"Nova pjesma je vesela i puna pozitive, što mislimo da nam svima treba. Na prošlom CMC-u nam je bilo super. Malo nam je žao što nije bilo publike u prvim redovima zbog tadašnjih mjera, ali ove godine ćemo zato sve nadoknatiti! 10. i 11. lipnja svi putevi vode u Vodice. Dođite i vi, zabavite se s nama na festivalu koji je poznat po ludom i nezaboravnom provodu. Vidimo se!", najavile su Učiteljice tako vrhunsku zabavu za sve koji dođu!

Ne samo da se Učiteljice uvijek rado vraćaju, nego ih publika CMC festivala uvijek vrlo rado dočeka u najljepšem ljetnom festivalskom izdanju, a zasigurno ove godine jedva čekaju live izvedbu pjesme "Bura & Tsunami" za koju je glazbu i tekst napisao Dušan Bačić, a aranžman Bojan Dragojević.

Uz Ninu Petković vodička publika će disati kao jedno

Nakon što se prošlog ljeta prvi puta popela na pozornicu CMC festivala i pred publikom u Vodicama otpjevala svoj ljetni hit "Predugo", mlada crnogorska kantautorica sada je pripremila još jednu pravu pop poslasticu.

Pjesma "Dišem" jedna je od 14 pjesama s Ninina albuma "Koraci" koju će predstaviti u Vodicama, a Nina dobro zna da dva dana festivalskog šušura u Vodicama zahtijevaju pomnu pripremu.

 "Pjesma s kojom ću se pojaviti je autobiografski tekst. Predstavlja jedan period mog života u kojem sam bila jako zadovoljna i sretna. Nadam se da će se to vrijeme uskoro vratiti. Ovim putem vas sve pozivam da nam se pridružite u Vodicama gdje vas očekujemo s puno dobre energije, glazbe i sjajnih pjesama“, rekla je sjajna mlada vokalistica Nina Petković.

Pjesma je to za koju je Nina ponovno ostvarila internacionalnu suradnju sa vrhunskim autorima – Michael James Down napisao je glazbu, Nina je sama napisala tekst, a za sjajan aranžman zaslužan je Jonas Gladnikoff.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala