Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simpatična ekipa u još jednoj najavi za animiranu seriju Baymax!
Nastavak omiljenog animiranog filma "Ekipa za 6" konačno stiže na Disney+

Simpatična ekipa u još jednoj najavi za animiranu seriju "Baymax!"

Foto: YouTube

Osam godina nakon što je Disneyeva obiteljska animirana avantura Ekipa za 6 osvojila i male i velike gledatelje konačno nam stiže nastavak u obliku animirane serije.

Serija jednostavnog naziva Baymax! u središte radnje stavlja svima omiljenog robota i neki je dan predstavljena novim trailerom koji je opet oduševio sve redom. Priča prati ljubaznog robota koji je napravljen kako bi bio zdravstveni pomoćnik, a u seriji kreće u avanture točno onakve za kakve je osmišljen: kako bi pomogao ljudima.

Iako je radnja smještena u fiktivni San Fransokyo, Baymax ovaj put pomaže pravim ljudima i tako ih bolje upoznaje. "Mislio sam da bi bilo zabavno napraviti Disney+ seriju o Baymaxu koji je u interakciji s običnim ljudima. U svakoj od šest epizoda Baymax samo želi nekome pomoći – u većini situacija ti ljudi izričito ne žele ničiju pomoć. Tako da Baymax dolazi izliječiti fizički problem koji je identificirao, a u procesu će učiti o emocijama i psihičkom stanju", objasnio je tvorac serije Don Hall koji je s Chrisom Williamsom i Royem Conlijem za film Ekipa za 6 osvojio Oskara u kategoriji najbolji animirani film godine.

U originalnoj verziji Scott Adsit ponovno je posudio glas Baymaxu, a ostale glasove su dali Ryan Potter, Maya Rudolph, Emily Kuroda, Lilimar, Zeno Robinson i Jaboukie Young-White. Cirocco Dunlap radila je na scenarijima za sve epizode.

Hoće li Baymax ponovno osvojiti i male i velike vidjet ćemo 29. lipnja kad serija Baymax! stigne na Disney+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala