Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tilda Swinton i Idris Elba u novom filmu Georgea Millera
Trailer za "Three Thousand Years of Longing" otkriva bizarnu i šarenu priču Georgea Millera

Tilda Swinton i Idris Elba u novom filmu Georgea Millera

Ovih je dana predstavljen najnoviji film Georgea Millera, Three Thousand Years of Longing, koji u glavnim ulogama ima Tildu Swinton i Idrisa Elbu. Ako je suditi po prvim objavljenim kadrovima, film je napravljen u prepoznatljivom Millerovom stilu, sa šarolikim scenama, dobro razvijenim likovima i ludim zapletima koji će nam pomutiti pamet.

Film se temelji na kratkoj priči The Djinn in the Nightingale's Eye, koju potpisuje A.S. Byatt, a kao i druge prije nje, i ova nam priča još jednom dokazuje kako je istinita ona izreka kako treba paziti što želimo.

U traileru vidimo dr. Alitheu Binnie (Swinton), koja živi samotnjačkim životom te nam otkriva svoju priču Three Thousand Years of Longing, u koju ćemo, kako sama kaže, teško povjerovati. Tijekom posjeta Velikom bazaru u Istanbulu, dr. Binnie se odlučila počastiti prekrasnim suvenirom, ručno rađenom bijelo-plavom staklenom bočicom. Kroz taj predmet ona upoznaje moćnog i čudesnog Djinna (Elba), koji joj obećava ispuniti najdublje čežnje kroz tri želje.

Nesigurna u Djinnove namjere, učena dr. Binnie odluči pričekati s ispunjenjem bilo kakvih želja kako bi se prvo uvjerila da neće biti nekakvih neželjenih posljedica. Miješajući sadašnjost s prošlošću, trailer nas odvodi na putovanje zajedno s Djinnom i dr. Binnie na kojem joj on želi pokazati kako za neke želje vrijedi riskirati.

Miller drži redateljsku palicu filma te potpisuje scenarij na kojem je radio zajedno s Augustom Gore.

Kuda će nas radnja filma odvesti teško je zaključiti iz trailera tako da ćemo odgovore na sva pitanja dobiti 31. kolovoza kada film krene s prikazivanjem u kinima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala