Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video - HTZ - Hrvatska traži zvijezdu: Finale
Bojan Jambrošić iz Čakovca pobjednik je glazbenog showa RTL Televizije

Video - HTZ - Hrvatska traži zvijezdu: Finale

Pobjednik RTL-ovog licencnog showa "Hrvatska traži zvijezdu" i vlasnik novog ugovora sa diskografskom kućom Dallas je Bojan Jambrošić.

Dvojica finalista, Bojan Jambrošić i Zoran Mišić otpjevali su tri pjesme - najdražu pjesmu koju su pjevali tijekom emisija uživo, pjesmu koju je odabrao žiri te pjesmu snimljenu posebno za finaliste i pobjednika.

"Ja ne znam zašto toliko uspoređuju mene i Zorana, budući da pjevamo dva različita tipa glazbe i meni nije nikakav cilj biti bolji od njega, već mi je cilj otpjevati svoj stil najbolje što znam. Ja ću se truditi pripremiti najbolje što mogu, a publika je ta koja će odlučiti tko će pobijediti" - izjavio je Bojan neposredno prije početka showa.

Bojan je prvo otpjevao pjesmu "Dužna si" koju u originalu izvodi Jacques Houdek

A zatim i pjesmu Josha Grobana "You raise me up", koju je odabrao žiri

Tony je pohvalio njegov styling rekavši: "Teško je biti u odijelu, a da ne budeš drugačiji od ostalih, styling je odličan". "Pjesmu si otpjevao odlično. To je bila pjesma za koju sam ti čestitao i kada si je prvi puta odabrao jer je to uistinu pjesma koja tebi dobro leži."

Za pjesmu "You raise me up" dobio je i dodatnu pohvalu od Tonyja: "Pjesme koje si odabrao izazivaju u meni jedan respect. Nisi dobio samo mladu publiku, dobio si i njihove majke i bake i to je bit ovog posla, da budeš komercijalan, ali ne nauštrb kvalitete. Da si slučajno bio na izboru za Euroviziju ove godine bio bi visoko plasiran".


Zoran se zamjerio Tonyju izjavom "moja pobjeda bila bi i pobjeda rock'n'rolla"


Zoran je prije showa izjavio: "Naravno da ću dati sve od sebe, 150.000 posto, sve ću dati, makar umro na stageu. Ja i dalje imam samopouzdanje, vjerujem u sebe, ali moje samopouzdanje ne odlučuje o ishodu ovog natjecanja. U svakom slučaju mislim da kad bih došao do pobjede to ne bi bila samo moja pobjeda, već i pobjeda rock'n'rolla u ovoj zemlji".

Tony mu je malo zamjerio na toj izjavi, rekavši Zoranu da možda malo miješa kruške i jabuke, i da su teške riječi kad kažeš: "Ako večeras pobijedim, pobijedit će rock'n'roll. Rock'n' roll je odavno već ostavio trag u ovom showu, no rock'n' roll ne poznaje ovaj format showa, tako da je to malo nespretno izjavljeno...

Prva pjesma koju je Zoran otpjevao bila je  pjesma Divljih jagoda - "Oluja"

A nakon toga i ACDC-jev "Highway to Hell"

"Neću puno komentirati izvedbu, ali kao da si mi bio malo umoran, i baš me sada interesira kako će se podijeliti glasovi publike, onih koji su prije glasali za neke druge, da li ti ili Bojan." -  komentirao je Tony.

 
Za novu pjesmu više pohvala Zoranu

Kao treću pjesmu obojica su otpjevali pjesmu "Ne govori da me znaš" koju je posebno za njih napisao Ante Pecotić. Pjesmu su i Zoran i Bojan već otpjevali u studiju, a pobjedniku showa će upravo ta pjesma biti i jedan od poklona.

Izvedbu su komentirali Tony i Jelena.

Tony:
Pjesma je postavljena više zokijevski zato jer je melodijski i ritmički napravljena da više sjedne Zokiju.

Jelena:
Meni se čini isto da je ova pjesma išla više Zoranu u prilog, kao što je i "You raise me up" išla više u prilog Bojanu.


Antonija Blaće je čitavo vrijeme animirala telefonske glasače, a da bi bila uvjerljivija svako malo gledali smo grafikone koji su dočaravali veliku neizvjesnost.


Iako bi voljeli vjerovati da je borba doista i bila tako izjednačena, ipak se ne možemo oteti dojmu da je cijela grafikon predstava čisto potez kojim se povećava broj poziva i u konačnici broj kuna na RTL-ovom računu.
 

G.N./MojTV.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    aya aya @ 20.6.2009. 19:21
    Ne znam baš...... i Zoranu je jako dobro sjela. No, svaki ju je u svom aranžmanu zbilja dobro odradio. No Zoki, čini mi se, ipak bolje, više je improvizirao.
  • #1
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 19.6.2009. 22:57

    ...ova po narudžbi napisana stvar bolja je u Bojanovoj varijanti, jer na našoj estradi uspjevaju baš takvi "bombončići", a "žestica" je rezervirana za malobrojne - i ne donosi toliko love... Reality bites!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala