Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lopez iskreno o sebi u najavi za dokumentarac Halftime
Zvijezda govori o razočarenju zbog izostanka nominacije za Oskara i stalnoj borbi da je se shvati ozbiljno

Jennifer Lopez iskreno o sebi u najavi za dokumentarac "Halftime"

Foto: YouTube

Jennifer Lopez je spremna ispričati svoju priču!

Pjevačica, glumica i plesačica na svom je YouTube kanalu premijerno predstavila najavu za dokumentarni film Halftime koji donosi istinu o njezinoj bogatoj karijeri. Glavna okosnica filma Halftime jest priča oko showa tijekom poluvremena Super Bowla 2020. godine na kojem je nastupala s drugom latino pop ikonom Shakirom te za koji su bile nominirane za Primetime Emmy u kategoriji raznolikog glazbenog ili humorističnog specijala.

U najavi možemo vidjeti i čuti Lopez kako priprema taj nastup, a tu su i nove snimke njezine izvedbe na inauguraciji sadašnjeg predsjednika Joea Bidena na kojoj je pjevala This Land Is Your Land i America, the Beautiful te dosad neviđeni uvid u vrijeme oko premijere drame Prevarantice s Wall Streeta koja unatoč odličnim kritikama nije dobila nominaciju za nagradu Oscar što mnogi smatraju najvećim promašajem te godine.

Uz nekoliko navedenih glavnih priča dokumentarca, Lopez će se osvrnuti i na svoju karijeru od odrastanja u Bronxu do svjetske slave za koju je zaslužna i njezina interpretacija latino pjevačke zvijezde Selene u biografskoj drami Selena 1997. godine. Vidjet ćemo i Lopezin put do pjevačke karijere koji je počeo 1999. albumom On the 6, te kasnijih J.Lo i This is Me…Then.

Lopez smo nedavno mogli gledati u romantičnoj komediji Ti si taj s Owenom Wilsonom za koji joj je vlastiti život bio inspiracija, a u ove godine izlaze romantična komedija Shotgun Wedding u kojoj glumi s Joshom Duhamelom za Amazon i triler The Mother u režiji Niki Caro za Netflix.

Dokumentarni film Halftime režirala je Amanda Micheli, a u najavi vidimo i Lopezinog partnera Bena Afflecka. Film je izabran za otvaranje ovogodišnjeg Filmskog festivala Tribeca 8. lipnja, a 14. lipnja naći će se na Netflix streaming servisu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala