Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova najava za Where the Crawdads Sing malo koga ostavlja ravnodušnim
Ekranizacija romana "Djevojka iz močvare" u kina stiže za nešto manje od dva mjeseca

Nova najava za "Where the Crawdads Sing" malo koga ostavlja ravnodušnim

Foto: YouTube

Nije novost da Sony dovršava svoju novu dramu Where the Crawdads Sing prema istoimenom bestseleru (kod nas prevedenog Djevojka iz močvare), ali najnoviji trailer još je jednom oduševio skoro sve.

Roman Delije Owens koji je bio veliki hit još u Oprah Bookclubu stiže nam u obliku igranog filma koji je producirala Reese Witherspoon, a u glavnim ulogama nalaze se Daisy Edgar-Jones i Harris Dickinson. Koliko studio ima povjerenja u film govori i činjenica da u kina stiže usred ljeta kad uglavnom dominiraju blockbusteri i filmovi prema stripovima.

Drama donosi priču o djevojci imena Kya Clark (Edgar-Jones) koju je obitelj napustila dok je bila mala zbog čega za lokalno stanovništvo predstavlja misterij. Zajednica godinama o njoj šapuće razne legende što je rezultiralo time da se Kya apsolutno povukla i distancirala od svega. Iz usamljenosti će je izvući dva muškarca koji će joj se svidjeti, ali kad je jedan od njih pronađen mrtav cijela zajednica će posumnjati upravo na nju. No, kako će istraga napredovati tako će na površinu isplivati razne tajne.

Uz Edgar-Jones i Dickinsona glume Taylor John Smith, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. i David Strathairn. Režiju potpisuje Olivia Newman prema scenariju Lucy Alibar, a pjesma Taylor Swift koju čujemo u najavi (Carolina) savršeno se uklapa s radnjom.

Where the Crawdads Sing u kinima očekujemo 15. srpnja ove godine, a uz najavu objavljen je i kratki prilog s Reese Witherspoon.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala