Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Super Billy Butcher, Soldier Boy i mnoštvo kaosa u traileru za novu sezonu serije The Boys
Treća sezona bi na Amazon Prime Video trebala stići početkom lipnja

Super Billy Butcher, Soldier Boy i mnoštvo kaosa u traileru za novu sezonu serije "The Boys"

The Boys se vraćaju u trećoj sezoni, a prvi pravi trailer danas nam otkriva kako se Homelander (Antony Starr) nalazi na turneji kako bi vratio svoj imidž. Posljednja sezona bila je teška za Vought International kada se njihov glavni Super našao u vezi sa Stormfront (Aya Cash), za koju se otkrilo da je psihopat i nacist.

Homelander se sada nalazi ispred kamera, ponavljajući marljivo naučene rečenice o tome kako je on samo čovjek koji se zaljubio u krivu ženu. Naravno, mi znamo da je on jednako poremećen kao Stormfront i taj vješto održavani imidž dobrice polako počinje nestajati.

S druge strane nam trailer otkriva kako je Billy Butcher (Karl Urban) bio trijezan i na dobroj strani zakona posljednju godinu, nakon tragične i slučajne Beccine (Shantel VanSanten) smrti za koju je kriv njen sin Ryan (Cameron Crovetti). No iako se pristojno ponašao posljednjih godinu dana, čini se kako će ga druga strana ipak privlačiti. Posebno kada mu Maeve (Dominique McEllingott) donese serum koji će ga pretvoriti u Supera na 24 sata.

Trailer nam također predstavlja Soldier Boya (Jensen Ackles) u akciji s nasilnim ubijanjem i uništavanjem zgrada. I dok je sve oko njega u kaosu, čini se kako će se Hughie (Jack Quaid) morati pomiriti s time kako će jedino uspjeti poraziti Vought ako i oni počnu igrati prljavo.

Osim Soldier Boya, treća nam sezona donosi i dva nova lika koja možemo vidjeti u novim kadrovima: Crimson Countess (Laurie Holden) i Blue Hawka (Nick Wechsler). Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit i Giancarlo Esposito također će biti dio treće sezone.

Premijera treće sezone serije The Boys očekuje se 3. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala