Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Doktor Strange 2 i dalje dominira svjetskim kinima
U samo dva tjedna film je premašio ukupnu zaradu svog prethodnika

"Doktor Strange 2" i dalje dominira svjetskim kinima

Foto: YouTube

Doktor Strange u multiverzumu ludila nastavlja dominirati kinima diljem svijeta.

U drugom vikendu prikazivanja najnoviji je Disneyev film iz Marvel Cinematic Universea i dalje na prvom mjestu u Sjevernoj Americi i većini zemlja diljem svijeta. U Sjevernoj Americi prije 10 dana ostvario je 11. najbolje otvaranje u povijesti sa 187 milijuna dolara, a dosada je na tom tržištu zaradio odličnih 291 milijun dolara.

U ostatku svijeta u 10-ak dana zaradio je skoro 400 milijuna dolara što znači ukupnu zaradu od 688,1 milijun dolara – filmu je trebalo točno dva tjedna da već prestigne svog prethodnika jer je Doktor Strange 2016. godine na kraju prikazivanja u kinima zaradio ukupno 677 milijuna diljem svijeta!

U odabrana kina stigla su još dva nova naslova koja nisu najbolje prošla. Riječ je o remakeu horora Stephena Kinga Potpaljivačica čija slabija zarada od 5,9 milijuna dolara diljem svijeta nije ništa čudno jer osim što se u kinima nalazi jak Marvelov naslov, ima izrazito loše kritike te je istovremeno dostupan i na streaming servisu Peacock. Horor je režirao Keith Thomas, a u glavnim ulogama su Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon i Kurtwood Smith. Film je od 12. svibnja dostupan i kod nas u kinima.

Drugi naslov je obiteljska komedija Family Camp koja je startala u odabranim kinima u kojima je zaradila samo 1,4 milijuna dolara. Budući da niti jedan od ova dva naslova nisu bili pretjerano skupi neće biti teško ostvariti profit, ali svakako su se u studijima nadali boljem uspjehu. Potonji film trenutno nema datum premijere u našim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala