Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC festivala: Meri Andraković, Gavrani
Popularnu Meri Andraković "briga je za sve", Gavrani na 14. CMC festivalu lete u novu avanturu

Predstavljamo izvođače CMC festivala: Meri Andraković, Gavrani

Foto: YouTube

Popularnu Meri Andraković "briga je za sve" i vraća se u Vodice

Meri Andraković opisala je CMC festival u Vodicama, gdje se vraća i ove godine singlom "Briga me za sve", kao najjači festival u Hrvatskoj, a to će ove godine uz nju potvrditi i brojni izvođači zajedno s publikom.

Nakon albuma "Dodiri", mlada Belišćanka ozbiljno korača prema drugom studijskom albumu, a zajedno sa svojim suradnikom Borisom Đurđevićem, popularna Slavonka pripremila je novu ljetnu plesnu poslasticu za sve koji će doći u Vodice 10. i 11. lipnja.

"Raspoloženje je euforično prije festivala. To je festival koji nama glazbenicima ulije pozitivu kad ponovno vidimo kolege netom prije ljeta. Meni je ovo 4. CMC festival u Vodicama po redu i znam kakav je – osobno mi je to jedan od najdražih festivala i mislim da je najjači u Hrvatskoj. Jako se radujem i vjerujem da će biti još bolji od prethodna 4 koja sam imala prilike doživjeti“, rekla je Meri koja će pozitivnom groovy pjesmom opustiti sve na vodičkoj rivi.

Mlada Meri točno zna kako diše vodička publika, ali i kako se ponašati na CMC pozornici. Nastup joj ne predstavlja stres, a stres free će biti i svi koji dođu uživati na ovogodišnje izdanje najvećeg festivala zabavne i pop glazbe u regiji! Vidimo se!

Gavrani na 14. CMC festivalu lete u novu avanturu

Prije dvije godine australski kontinent zamijenili su europskim, a melbournšku adresu zagrebačkom. Ovo ljeto Gavrani u svoj GPS upisuju - Vodice.

Sve popularniji obiteljski glazbeni trio predstavit će se singlom „Avantura“ koji donose na pozornicu CMC festivala u Vodicama. Biti će to debitantski nastup na festivalskoj pozornici sjajnog benda koji je kao službeni festivalski sastav već bio na CMC festivalu u Slavonskom Brodu, gdje su svirali na svim festivalskim događanjima, ali ne i na velikoj pozornici.

"Super smo raspoloženi, uzbuđeni i sretni s ovakvom prilikom. Nismo ovo očekivali, a cilj nam je uživati, družiti se s kolegicama, kolegama i napokon pokazati što možemo novom pjesmom. O festivalu smo čuli sve najbolje, a tako i da je postao jedan od najjačih u regiji. Jedva čekamo da publika čuje ljetnu „Avanturu“ i iskreno se radujemo", rekli su Gavrani na prvoj pressici CMC festivala Vodice 2022. powered by Calzedonia.

Čini se da su oni u potpunosti spremni za svoju vodičku avanturu, a nadamo da se da će i uvijek raspoložena publika to prepoznati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala