Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eva Mendes se vraća glumi nakon skoro 10 godina
Glumica ima dva uvjeta uz koje bi se vratila snimanju

Eva Mendes se vraća glumi nakon skoro 10 godina

Foto: Depositphotos

Eva Mendes najavila je potencijalan prekid pauze od glume koji traje skoro 10 godina!

Mendes nije glumila u filmu još od male sporedne uloge u redateljskom prvijencu partnera Ryana Goslinga Misterij izgubljene rijeke iako je prošle godine posudila glas u animiranoj obiteljskoj seriji Bluey.

Glumica je gostovala u emisiji The View u kojoj je najavila kako bi povratak glumi značio da treba biti zadovoljeno nekoliko uvjeta. „Jedino ako je u pitanju zabavan projekt s tim da neću raditi nasilne scene i scene s golotinjom“, piše Entertainment Weekly. Jedna voditeljica The Viewa pitala ju je direktno bude li prekinula pauzu ako stvarno naiđe poseban projekt i Mendes je to potvrdila.

Mendes smo 2012. gledali u glavnoj ulozi u drami Nije lako biti ja Patricije Riggen te u sporednim ulogama u kritički odlično prihvaćenim dramama Grijesi očeva (u kojoj je glumila s Goslingom) i Sveti motori. Zadnja televizijska uloga bila joj je u HBO komediji Clear History s Larryjem Davidom 2013. godine.

Zadnje glasine navode kako bi se Mendes čak mogla vratiti u franšizu Brzi i žestoki za zadnja dva filma. U franšizi se prvi put pojavila 2003. u nastavku Prebrzi i prežestoki kao Monica Fuentes, lik koji je reprizirala u cameo ulozi 2011. u nastavku Brzi i žestoki 5. Najnoviji film Fast X počeo je sa snimanjem u režiji Louisa Leterriera koji je nedavno zamijenio originalnog redatelja Justina Lina iz nepoznatih razloga (navodno kreativnih neslaganja).

Eva Mendes se tijekom skoro 10 godina pauze posvetila obitelji, kćerima koje ima s partnerom Ryanom Goslingom, te raznim uspješnim modnim projektima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala