Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prljavi ples s Jennifer Grey ima redatelja, stiže 2024.
Jonathan Levine uz režiju potpisuje i scenarij

"Prljavi ples" s Jennifer Grey ima redatelja, stiže 2024.

Foto: Depositphotos

Nastavak kultnog Prljavog plesa (Dirty Dancing) iz 1987. godine konačno ima redatelja!

Lionsgate je objavio kako su za redatelja izabrali Jonathana Levinea, filmaša koji je režirao komedije Zavedi me ako možeš s Charlize Theron i Sethom Rogenom, Otete s Goldie Hawn i Amy Schumer te ekranizaciju romana Topla tijela.

Jennifer Grey ponovit će svoju ulogu Frances Baby Houseman, ali ostali detalji nisu poznati. Levine je i prije odabira za redatelja već bio vezan za projekt i to kao producent te je napisao scenarij s Elizabeth Chomko. Nastavak također nosi naslov Dirty Dancing, a plan je da krene s produkcijom još ove godine kako bismo ga u kinima mogli očekivati tijekom 2024. godine.

Lionsgate je nastavak najavio još 2020. godine i do dan danas nije točno poznato o čemu će biti riječ, osim što je Levine natuknuo da ćemo čuti glazbu iz originalnog filma te hip-hop 1990-ih. Uz Grey svi se sjećamo Patricka Swayzea kao zvijezde originala, no on je preminuo 2009., ali filmaši su u pregovorima sa Swayzejevim nasljednicima kako bi ukomponirali njegov lik na neki način.

Prema tvrdnjama studija Lionsgate Prljavi ples jedan je od njihovih najprodavanijih filmova. Original je režirao Emile Ardolino, a pratili smo 17-godišnju Baby (Grey) koja igrom slučaja upozna instruktora plesa Jonnyja (Swayze. Film je tada zaradio 214 milijuna dolara i osvojio je nagradu Oscar za najbolju originalnu pjesmu, rečenica Nobody puts Baby in a corner ušla je u leksikon, a pjesma (I’ve Had) The Time of My Life i danas je među omiljenim na velikim okupljanjima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala