Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Izgubljeni grad sa Sandrom Bullock i Channingom Tatumom već stigao na streaming
Akcijska komedija trenutno je deveti film po zaradi u ovoj godini

"Izgubljeni grad" sa Sandrom Bullock i Channingom Tatumom već stigao na streaming

Foto: YouTube

Zabavna avantura Izgubljeni grad (The Lost City) u kinima se našla krajem ožujka, a s današnjim danom već se može naći na streamingu!

Film se zasad može naći samo na streamingu Paramount+ u Sjedinjenim Državam i Kanadi, a kasnije tijekom godine stići će u ostatak svijeta na druge streaming servise.

Prema priči Setha Gordona i u režiji braće Nee (Aarona i Adama) koji su napisali scenarij s Orenom Uzielom i Danom Fox glavne zvijezde su Sandra Bullock i Channing Tatum kao spisateljica i model koji moraju izgladiti nesporazume i netrpeljivost kako bi se spasili od ludog milijardera (Daniel Radcliffe).

Bullock glumi Lorettu Sage čiji pustolovni romani već godinama privlače čitatelj(ic)e, posebice zbog fiktivnog junaka Dasha koje na naslovnici glumi Alan Caprison (Tatum). Lorettina publicistkinja Beth Hatten (Da'Vine Joy Randolph) inzistira da najnoviji roman predstave zajedno, a kad cijela prezentacija pođe po zlu Loretti se gubi svaki trag. Alan će ubrzo otkriti da ju je oteo milijarder Abigail Fairfax (Radcliffe) uvjeren da su njezine priče istinite i neće biti druge nego da Alan ode u spasilačku misiju kao u knjigama.

U ostalim ulogama su Patti Harrison, Oscar Nunez, Bowen Yang i Joan Pringle, a među ključnim likovima pojavljuje se i Brad Pitt.

Izgubljeni grad u našim kinima se prikazuje od 24. ožujka te ga još uvijek možete pogledati u odabranim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala