Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Andy Garcia i Gloria Estefan u traileru za remake komedije Otac moje nevjeste
Klasik je dobio neke preinake u modernoj verziji i uskoro stiže na HBO Max

Andy Garcia i Gloria Estefan u traileru za remake komedije "Otac moje nevjeste"

Foto: YouTube

Otac moje nevjeste (Father of the Bride) vraća se s još više smijeha i nekih novih obrata!

HBO donosi prvi trailer za novu verziju romantične komedije u kojoj glavne uloge imaju dugogodišnji prijatelji Andy Garcia i Gloria Estefan. Riječ je o najnovijoj ekranizaciji istoimenog romana Edwarda Streetera prema kojem je snimljen klasik iz 1950. godine sa Spencerom Traceyem i Elizabeth Taylor, a također uspješna verzija iz 1991. sa Steveom Martinom i Diane Keaton dobila je nastavak četiri godine kasnije.

Dvojac je već ranije glumio u HBO-ovom filmu Priča o Arturu Sandovalu, ali ovo im je prvi film u kojem igraju glavne uloge kao bračni par. Estefan je za časopis PEOPLE otkrila kako je bila nervozna što mora poljubiti Garciju jer joj je on prijatelj i njegova supruga joj je prijateljica. Uz to, nije poljubila drugog muškarca 46 ili 47 godina: „Ali nisam ja bila ta koja ga je ljubila. To je bila Ingrid, njegova supruga u filmu, i činilo se zaista prirodno što je bilo super.“

Svima trima verzijama zajednički jest fokus na oca buduće nevjeste koji se mora pomiriti da se njegova kćer uskoro udaje s tim da najnovija donosi neke promjene u radnju kao što su brak na klimavim nogama, mlađa sestra umjesto mlađeg brata, to što buduća mladenka sama zaprosi zaručnika umjesto obrnuto.

U modernoj romantičnoj komediji upoznajemo kubansko-američki par Billyja (Garcia) i Ingrid (Estefan) koji se nastoje nositi sa stvarnošću nove situacije kad njihova kćer Sophie (Adria Arjona) dođe s vijesti o zarukama s Meksikancem Adanom (Diego Boneta). Billy je tradicionalni Kubanac pa se teško nosi s promjenama i prihvaćanjem modernih vremena, ali morat će to naučiti i pustiti prošlost kako bi prihvatio budućnost.

U ostalim ulogama su Isabela Merced, Enrique Murciano, Macarena Achaga, Chloe Fineman i Ana Fabrega.

Moderne komplikacije u dobro poznatoj priči Otac moje nevjeste pogledajte u novom filmu koji na HBO Max stiže 16. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala