Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Doktor Strange 2 startao s 450 milijuna dolara, najbolje otvaranje ove godine
Iako mu kritičari nisu nešto naklonjeni i nema neke ocjene film je ostvario zaradu tipičnoj onoj prije pandemije

"Doktor Strange 2" startao s 450 milijuna dolara, najbolje otvaranje ove godine

Foto: YouTube

Marvel Studios ima još jedan veliki hit, naravno to je najnoviji Doktor Strange u multiverzumu ludila koji se može pohvaliti odličnom zaradom za prvi vikend prikazivanja, onakvom kakva je nekad bila prije pandemije.

U Sjevernoj Americi zaradio je odličnih 185 milijuna dolara iako je to nešto ispod očekivanja od 202 milijuna. Ukupno u cijelom svijetu u ovih nekoliko dana već je zaradio 450 milijuna dolara što je najbolje otvaranje nekog filma ove godine, a drugo najjače otvaranje u pandemiji: ispred njega je samo Spider-Man: Put bez povratka.

Osim što su ovo odlične brojke, vrijedi spomenuti i kako je ovo najbolji skok u zaradi s obzirom na start prethodnika – čak 100 milijuna dolara više od Doktora Strangea 2016. godine. Dodajmo i kako je ovo četvrto najuspješnije globalno otvaranje za MCU film: ispred njega su Osvetnici: Završnica, Osvetnici: Rat beskonačnosti i već spomenuti Put bez povratka.

Benedict Cumberbatch ponavlja svoju ulogu doktora Stephena Strangea, a radnja se nastavlja na događaje iz prošlogodišnjeg Spider-Mana u kojem je Strange promijenio stvarnost kad je otvorio multiverzume. U ostalim ulogama su Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg i Rachel McAdams.

Pretpostavlja se kako Doktor Strange 2 ima dobra sljedeća dva tjedna u kinima prije nego što stignu novi naslovi koje gledatelji jedva čekaju, a među njima su svakako Downton Abbey: Novo doba i Top Gun: Maverick. Doktor Strange u multiverzumu ludila od 5. svibnja igra i u hrvatskim kinima u kojima je već na prvom mjestu gledanosti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala