Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 8.5.
Nova epizoda "Plesa sa zvijezdama", nova sezona "Ljubav je na selu", omiljeni filmovi uz Oskarom nagrađeni Quentina Tarantina

TV Preporuke dana – Nedjelja 8.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Ovu nedjelju zabavni show začinit će glazbeni hitovi, legendarne izvedbe Eurovizije, a sedam parova će se potom naći i u plesnom maratonu tijekom kojeg će svi istovremeno plesati na latino plesove.

Ljubav je na selu, RTL u 20:15 sati
Novi farmeri, nove avanture, nova sela i djevojke – sve to uskoro očekuje gledatelje u 14. sezoni u kojoj će se predstaviti 11 novih farmera u potrazi za svojom srodnom dušom kroz čije će nas životne i ljubavne avanture voditi Anita Martinović.

Šutnja, HTV 3 u 21:10 sati
Vladimir mora naći vremena za sebe kako bi priredio majčin pogreb. Vesna, njegova najbliža prijateljica, a možda i nešto malo više, pokriva ga na poslu.

Jadnici, HTV 2 u 23:05 sati
Adaptacija remek-djela Victora Hugoa, priča je to o bivšem osuđeniku Jeanu Valjeanu čiju budućnost njegov najljući neprijatelj, hladni policajac i bivši zatvorski čuvar Javert. U međuvremenu, žena iz radničke klase koju je ostavio bogati ljubavnik Fantine primorana je na sve očajnije mjere kako bi se skrbila za svoju kćer. Njihove se priče isprepleću...

FILMOVI

Sam protiv svih, Doma TV u 20 sati
Uz vješto koncipiran scenaristički predložak suscenarista Waynea Beacha i Simona Barryja, redatelj se pritom ponajviše oslanja na raspoložene glumačke nastupe. U glavnoj ulozi gledamo Wesley Snipesa.

Oluja svih oluja, RTL 2 u 20:15 sati
Akcijska drama jedan od najiščekivanijih i najgledanijih filmova 2000., snimljena je na zalazu ponovno oživljenog zanimanja za filmove katastrofe. Tako je bestseler Sebastiana Jungera u kojoj je opisana strahovita pomorska oluja iz listopada, odnosno, studenoga 1991. pretočen u film.

Jurski park: Izgubljeni svijet, RTL u 22 sata
Prošlo je četiri godine od katastrofe u Jurskom parku. Dvije grupe hrabrih ljudi nalaze se u utrci s vremenom, presudnim faktorom kada je u pitanju sudbina prethistorijskih "nasljednika" zabačenog otoka.

Potkupljivač, Doma TV u 22 sata
Nick Chen visoko je odlikovani detektiv njujorške policije koji sa svojim timom pokušava uvesti red u kinesku četvrt. U Chenov tim dolazi novi član, mlad i neiskusan policajac Danny. Chen je nezadovoljan što se u njihov tim uvodi novi član bez imalo iskustva, koji je uz to i bijelac…

Bilo jednom... u Hollywoodu, Nova TV u 23:15 sati
Glavni likovi u filmu Rick Dalton, bivša zvijezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dubler Cliff Booth u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala