Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 7.5.
Izdvojili smo rado gledane emisije, serije i filmove isključivo novijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 7.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Prošle su subote show napustili Areta Ćurković i Goran Bošković te smo time dobili tri finalista za koje se može glasati cijeli tjedan.

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Što mislite, tko je ispod maske?

Jamestown, HTV 2 u 22:40 sati
Maria smisli plan koji će njoj i Pedru osigurati novi život. Silas se želi osvetiti Yeardleyju i ugrožava svoj položaj kod Indijanaca. Kad Jocelyn sazna da je Willmus smatra pokvarenom, pokuša ga zavesti, ali čini se da je našla dostojna suparnika.

Rivijera, HTV 2 u 23:30 sati
Frustrirana Georgina na raskošnoj svečanoj priredbi Zaklade Clios iskoristi priliku da postavi neka pitanja, ali na banketu osvane nezvani gost.

FILMOVI

16 blokova, HTV 2 u 20:05 sati
Neposredno uoči završetka noćne smjene mrzovoljni policijski detektiv Jack Mosley (Bruce Willis) dobije zadatak ispratiti sitnog kriminalca Eddieja Bunkera (Mos Def) iz pritvora do sudnice u kojoj mora svjedočiti. Ostarjeli Mosley umoran je od posla i ovisan o alkoholu te želi zadatak obaviti što brže. Ipak, pred njim je najuzbudljivije jutro u životu.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 20:15 sati
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru!

Manchester pokraj mora, Doma TV u 21:40 sati
Nakon osobne tragedije od koje se još uvijek nije oporavio, Lee Chandler nevoljko se vraća u rodni gradić Manchester na obali države Massachussetts. Tamo ga dočekuje 16-godišnji Patrick, koji je nenadano ostao bez oca pa je Leeju povjerena skrb nad nestašnim tinejdžerom.

Ja, Daniel Blake, HTV 3 u 22:05 sati
Drama razmatra teškoće s kojima se suočavaju siromašni u Ujedinjenom Kraljevstvu i probleme socijalne pomoći u državi. Redatelj Ken Loach za ovaj je film osvojio Zlatnu palmu u Cannesu.

Zemlja: Novi početak, Nova TV u 22:35 sati
Will Smith sa svojim sinom Jadenom pojavljuje se u uzbudljivom projektu slavnog redatelja M. Night Shyamalana. Napeta SF priča o ocu i sinu koji pokušavaju preživjeti na negostoljubivom planetu inspirirana je epizodom dokumentarnog serijala I Shouldn't Be Alive.

Različita: Pobunjena, Nova TV u 0:35 sati
Nakon što je otkrila da ne pripada niti jednoj frakciji, Beatrice Prior mora izabrati svoj daljnji život. Rastrgana između društvenih pravila i vlastitog puta kojeg smatra jedino ispravnim ona će pokazati da biti različita nije više mana, nego najveća prednost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala