Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Samara Weaving i Eugenio Derbez su lažni par u filmu The Valet
Hulu donosi romantičnu komediju u kojoj glume zvijezde filmova "Spremni ili ne" i "CODA"

Samara Weaving i Eugenio Derbez su lažni par u filmu "The Valet"

Foto: YouTube

Za nešto više od dva tjedna na Hulu stiže romantična komedija The Valet čiji zaplet nije tipična ljubavna priča.

Riječ je o remakeu francuske komedije La Doublure iz 2006. godine koji je već dobio svoju hindi verziju tri godine kasnije, a sad nam dolazi američka. U glavnim ulogama su Samara Weaving i Eugenio Derbez koji su nam već dobro poznati iz filmova kao što su Tri plakata izvan grada, Spremni ili ne, Upute nisu uključene, Kako postati latino lover i CODA.

U središtu radnje je Olivia (Weaving), filmska zvijezda čiji novi film za nekoliko dana stiže u kina i za koji je važno da postigne veliki uspjeh. No, kad mediji naslute da ima aferu s oženjenim bogatašem Vincentom (Max Greenfield koji je za ulogu Schmidta u Novoj curi bio nominiran za razne nagrade), kako bi izbjegla PR katastrofu i sačuvala reputaciju Olivijina ekipa će zamoliti zaposlenika luksuznog restorana Antonija (Derbez) da joj glumi dečka. Kaos i zabava su zagarantirani!

Film je u planu još od rujna 2014. godine otkad se zna da će Derbez glumiti u filmu i producirati ga, a tek je u ožujku prošle godine za glavnu žensku ulogu izabrana Weaving i redatelj Richard Wong. Scenarij su napisali Rob Greenberg i Bob Fisher. U ostalim ulogama su Betsy Brandt, Amaury Nolasco, Marisol Nichols i Ravi Patel te Carmen Salinas koja je preminula u prosincu prošle godine i ovo joj je zadnja filmska uloga.

The Valet na streamingu možete gledati od 20. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala