Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Florence Pugh i Harry Styles u naizgled idiličnoj zajednici u filmu Don't Worry Darling
Predstavljen je trailer za nadolazeći psihološki triler redateljice Olivije Wilde

Florence Pugh i Harry Styles u naizgled idiličnoj zajednici u filmu "Don't Worry Darling"

Warner Bros. i New Line Pictures su objavili prvi trailer za film Don't Worry Darling redateljice Olivije Wilde. U glavnim se ulogama nalaze Florence Pugh i Harry Styles, koji je zamijenio Shiu LaBeoufa, koji je originalno trebao glumiti u filmu.

U filmu također glumi Chris Pine kao karizmatični CEO zagonetne tvrtke, koja stoji iza naizgled idilične zatvorene zajednice. Gemma Chan glumi njegovu ženu i partnericu, a u ostalim se ulogama nalaze Wilde, Keke Layne, Nick Kroll, Sydney Chandler, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons i Ari'el Stachel.

Službeni opis filma detaljno nam opisuje radnju:

Alice (Pugh) i Jack (Styles) su sretni što mogu živjeti u idealiziranoj zajednici Victoryja, eksperimentalnog tvrtkinog grada u kojem žive muškarci koji rade na tajnom projektu Victory Project. Društveni optimizam 50-ih pojačava njihov CEO, Frank (Pine) - korporativni vizionar i motivirajući govornik - koji drži pod kontrolom svaki dio u ovoj zatvorenoj utopiji.

Dok muževi dane provode unutar sjedišta tvrtke, radeći na "razvoju progresivnih materijala", njihove supruge - uključujući Frankovu elegantnu partnericu Shelley (Chan) - svoje vrijeme provode uživajući u ljepotama, luksuzu i razuzdanosti njihove zajednice. Život je savršen, a sve potrebe stanovnika su zadovoljene. Jedino što tvrtka traži zauzvrat jest diskretnost i neupitna predanost njihovom cilju.

No kada se počnu pojavljivati pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući djeliće nečeg puno zlokobnijeg što vreba ispod atraktivne fasade, Alice si ne može pomoći da ne počne preispitivati što zapravo rade u Victoryju i zašto. Koliko je Alice spremna izgubiti da razotkrije što se zaista događa u tom raju?

Wilde drži redateljsku palicu, a scenarij potpisuje Katie Silberman, prema priči koju su napisali Carey Van Dyke, Shane Van Dyke i Silberman.

Psihološki triler Don't Worry Darling bi u kina trebao stići 23. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala