Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kapetanica Marvel 2 i Ant-Man 3 zamijenili datume premijera
Nastavci naziva "The Marvels" i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" stižu sljedeće godine

"Kapetanica Marvel 2" i "Ant-Man 3" zamijenili datume premijera

Foto: YouTube

Iz Marvel studija stiže vijest kako će nastavak Kapetanice Marvel iz 2019. i novi Ant-Man zamijeniti datume premijera.

Nastavak Kapetanice Marvel nosi naziv The Marvels i u kina nam je trebao doći 17. veljače 2023., a treći film u Ant-Man serijalu punog naziva Ant-Man and the Wasp: Quantumania 28. srpnja 2023. Prema najnovijim informacijama Disney-Marvel su odlučili kako će Quantumania biti prva na redu u veljači, a The Marvels druga u srpnju.

Provjereni izvori navode kako je jedini razlog za promjenu isključivo to što je Quantumania stigla puno dalje s kreativnim pripremama od The Marvels. Sljedeći veliki film Marvel studija te 2023. su treći Čuvari galaksije jednostavno nazvani Guardians of the Galaxy Vol. 3 koji i dalje kao datum premijere imaju 5. svibnja 2023. Promjene u rasporedu vjerojatno znače kako ova tri filma nisu toliko blisko povezana kao ostali MCU projekti.

Quantumania će se nastaviti na priču koja je počela u Disney+ seriji Loki u kojoj je smrt lika kojeg glumi Jonathan Majors stvorila multiverzume u MCU. Majors u novom Ant-Manu glumi glavnog negativca i jedne od varijante Loki lika, Kanga. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas i Michelle Pfeiffer ponavljaju svoje uloge iz prethodnih filmova uz Peytona Reeda koji će režirati i ovaj nastavak.

Kod filma The Marvels je malo kompliciranija priča: nadovezuje se na seriju WandaVision u kojoj Teyonah Parris glumi odraslu Monicu Rambeau te na novu seriju Ms. Marvel koja kreće ovog lipnja i u kojoj će biti predstavljena Iman Vellani kao velika obožavateljica Kapetanice Marvel Kamala Khan. Brie Larson u filmu ponavlja ulogu glavne junakinje, a Nia DaCosta sjela je u redateljsku stolicu.

Što se tiče sljedećeg filma iz MCU-a ovog četvrtka stiže nam Doktor Strange u multiverzumu ludila, nastavak Doktora Strangea iz 2016. s Benedictom Cumberbatchom u naslovnoj ulozi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala