Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spin off Živih mrtvaca ostao bez Carol
Glumica i zvijezda serije Melissa McBride odustala je od serije u kojoj su glavni protagonisti trebali biti Carol i Daryl

Spin off "Živih mrtvaca" ostao bez Carol

Foto: YouTube screenshot

Melissa McBride odustala je od uloge Carol u spin off-u serije Živi mrtvaci u čijem središtu radnje su trebali biti njezin lik i Daryl kojeg glumi Norman Reedus.

AMC je novu seriju iz svijeta Živih mrtvaca najavio još u rujnu 2020. godine što su obožavatelji dočekali s oduševljenjem jer su upravo ta dva lika redovito među omiljenima u seriji i jedini su glumci koji se u originalnoj seriji nalaze od samog početka.

Zasad neimenovani spin off sad će se baviti samo Darylom, a iz AMC-a stiže i službeno priopćenje:

"Melissa McBride oživjela je jedan od najzanimljivijih, realnih, ljudskih i popularnih likova u svijetu Živih mrtvaca. Nažalost ona više ne može biti dio spin off-a o Darylu Dixonu i Carol Peletier koji sa snimanjem kreće ovog ljeta u Europi i premijeru planiramo sljedeće godine. Selidba u Europu trenutno je logistički nemoguća za Melissu. Znamo da će obožavatelji biti razočarani, ali svijet Živih mrtvaca nastavlja rasti i širiti se na nove, zanimljive načine i stvarno se nadamo da ćemo vidjeti Carol u bliskoj budućnosti."

Spin off su osmilili showrunnerica Živih mrtvaca Angela Kang i bivši showrunner Scott Gimple i samo je jedna u nizu novih sadržaja iz tog svijeta. Očekuju nas spin off u čijem su središtu Negan (Jeffrey Dean Morgan) i Maggie (Lauren Cohan), antologijska serija Tales of the Walking Dead i filmovi s Andrewom Lincolnom kao Rickom Grimesom koji su trebali startati s produkcijom još 2018. godine, ali još su u pripremi.

Uz sve navedeno postojeći spin off Fear the Walking Dead došao je do sedme sezone, a originalni Živi mrtvaci trenutno su u svojoj finalnoj, 11. sezoni koja se sastoji od 24 epizode podijeljene u tri dijela tako da smo 10. travnja mogli gledati premijeru 16. epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala