Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Justin Lin odustao od režije novih Brzih i žestokih!
Prije nekoliko dana krenulo je snimanje tako da se obožavatelji pitaju što stvarno stoji iza Linovog odlaska

Justin Lin odustao od režije novih "Brzih i žestokih"!

Foto: Twitter

Prije samo nekoliko dana, 20. travnja, saznali smo da će deseti film iz mega uspješne franšize Brzi i žestoki nositi naslov Fast X te da je snimanje krenulo, a sad je stigla vijest kako je redatelj i producent Justin Lin napustio redateljsku stolicu.

Filmaš koji je dosad režirao pet filmova u franšizi i koji je također zaslužan za uspjeh prošlogodišnjeg nastavka Brzi i žestoki 9 koji je tijekom pandemije zaradio fantastičnih 726 milijuna dolara objavio je na društvenim mrežama svoju odluku da napusti projekt kao redatelj i zahvalio svima na prekrasnoj mogućnosti koju je imao sudjelovanjem na ovakvom projektu. Lin je trebao režirati 10. i 11. film koji će biti posljednji u franšizi.

Obožavatelji su sa čuđenjem dočekali ovu vijest iz više razloga: snimanje je već počelo, Lin je radio na prijašnjim filmovima i s istom ekipom, a i nakon scene iz prošlog nastavka u kojoj Pontiac Fiero putuje u svemir kako je moguće da postoje kreativne nesuglasice. Lin je ostao na projektu kao producent, ali svi se nadaju saznati točan razlog ovako naglog odlaska.

Lin i Dan Mazeau napisali su scenarij za Fast X, a mnogi misle kako će u redateljsku stolicu sad sjesti glavna zvijezda serijala Vin Diesel koji navodno ima glavnu riječ oko snimanja. Uz Diesela u filmu još jednom glume Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Nathalie Emmanuel, Sung Kang i Charlize Theron, a među novim licima su Michael Rooker, Jason Momoa, Daniela Melchior i Brie Larson.

Fast X u kinima očekujemo 19. svibnja 2023. godine ako produkcija ne bude pretjerano kasnila s obzirom na trenutnu potragu za novim redateljem, no moguće da nema brige jer je sekundarna ekipa nastavila snimanje.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala