Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Animirani film Super Mario Bros. odgođen do 2023.
Nakon godina i godina čekanja na adaptaciju Nintendo video igrice očito ćemo pričekati još malo

Animirani film "Super Mario Bros." odgođen do 2023.

Foto: Twitter / YouTube screenshot

Super Mario i njegova ekipa ipak neće ove godine doći na veliki ekran.

Adaptacija Nintendove igrice Super Mario u planu je već dulje vrijeme i u kinima se konačno trebala naći 21. prosinca ove godine kako bi privukla gledatelje tijekom blagdana, ali sad stiže vijest o odgodi pa film možemo očekivati 7. travnja 2023. u Sjevernoj Americi, odnosno od 28. travnja u Japanu. Vijest je objavio dizajner video igrica i direktor Nintenda Shigeru Miyamoto na društvenim mrežama.

Prema objavi na Twitteru odgodu su zajedno dogovorili Miyamoto i producent Chris Meledandri iz Illuminationa, a objava sadrži i ispriku obožavateljima što je film pomaknuti skroz do proljeća sljedeće godine uz obećanje da će biti vrijedno čekanja.

U rujnu prošle godine saznali smo tko će sve posuditi glasove glavnoj ekipi, a riječ je o poznatim glumcima: Chris Pratt posudit će glas Mariju, Anya Taylor-Joy princezi Peach, a Charlie Day Luigiju. Među ostalima su tu i Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Kevin Michael Richardson, Fred Armisen i Sebastian Maniscalco. Charles Martinet, originalni Super Mario, imat će cameo ulogu u animiranom filmu. Aaron Horvath i Michael Jelenic režirat će film prema scenariju Matthewa Fogela.

21. prosinca ove godine umjesto Super Marija u kinima će se naći Universalov nastavak Mačka u čizmama iz 2011., spin offa popularnog Shreka, nazvanog Puss in Boots: The Last Wish čija je premijera pomaknuta s 23. rujna na kasniji datum.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala