Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Venom nastavlja svoju priču
Sony je službeno potvrdio kako stiže još jedan nastavak hit filma s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi

"Venom" nastavlja svoju priču

Tom Hardy vraća se kao Venom u još barem jednom filmu o naslovnom antijunaku, vijest je koju je Sony objavio tijekom svojeg ComicCon panela. Venom 3 vratit će nam Hardyja u ulogu novinara Eddieja Brocka, koji je postao domaćin za vanzemaljskog simbionta Venoma i usput dobio supermoći.

Vijest o dolasku trećeg Venom filma nikog nije pretjerano iznenadila, s obzirom na to da su prva dva postigli popriličan uspjeh na kino blagajnama. Venom je zaradio vrtoglavih 856 milijuna dolara diljem svijeta, dok je Venom 2 prošle godine studiju donio 502 milijuna dolara.

Lik Venoma se prvi puta na filmskim platnima našao još 2007. godine kada ga je u filmu Spider-Man 3 glumio Topher Grace. 2018. je Hardy preuzeo tu ulogu, ne samo kao Eddie Brock već svoj glas posuđuje i Venomu. Doktor Jekyll i gospodin Hyde kombinacija pokazala se kao pravi hit za Marvelovog lika.

Na kraju drugog filma vidjeli smo Eddieja i Venoma kako uživaju na odmoru, koji uskoro prekine nekakvo multiverzum ludilo. Prebačen u drugi svijet, Eddie gleda kako J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) objavljuje kako je Peter Parker (Tom Holland) Spider-Man. U kratkom pojavljivanju na kraju posljednjeg Spider-Man filma vidimo Eddieja koji uživa u svom piću u ovom novom svijetu kad doktor Strange (Benedict Cumberbatch) svojom magijom vrati stvari kako su bile i Eddieja vrati u njegov svemir. Ali Eddie slučajno iza sebe ostavi djelić Venoma.

Za sada je teško pretpostaviti kakva bi nas radnja mogla očekivati u novom filmu jer su mnogobrojne opcije otvorene, ali očekujemo uskoro doznati malo više detalja. Još nije poznato kada bi novi Venom trebao krenuti s produkcijom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala