Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Bateman otkrio još malo detalja o finalu Ozarka
Zadnje epizode na Netflix stižu ovog petka

Jason Bateman otkrio još malo detalja o finalu "Ozarka"

Foto: YouTube

Jedna od glavnih zvijezda serije Ozark svakako je Jason Bateman koji već neko vrijeme na kapaljku daje informacije o finalu hit serije, ali ovaj put informacija je malo konkretnija.

Glumac je gostovao u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon povodom finala Netflixove dramske serije koja ovog tjedna konačno stiže na taj streaming servis. Zadnje epizode konačno će obožavateljima dati odgovor na pitanje hoće li se obitelj Byrde izvući sa svojim pranjem novca (i s kojim posljedicama). Bateman je svjestan pritiska pod kojim se nalazi ekipa serije i odgovora na spomenuto pitanje.

„Tijekom cijele finalne sezone samo smo se pitali kako ćemo to privesti kraju. Treba li obitelj Byrde platiti cijenu? Trebaju li se izvući? Ili bolje ne?“, te je dodao kako nas čeka sretan završetak, ali pitanje jest je li sretan za njih. Bateman smatra da će svi biti zadovoljni krajem serije, a je li to stvarno moguće saznat ćemo za koji dan.

Serija Ozark tijekom svog emitiranja dobila je odlične ocjene gledatelja i kritičara te razne pohvale za glumačku i ostalu ekipu. Julia Garner osvojila je dvije nagrade Emmy za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji, a Bateman je dobio Emmy za najbolju režiju dramske serije. Mnogi smatraju kako će završetak serije ionako biti kritiziran kakav god on bio jer je riječ o izrazito popularnoj i kvalitetnoj seriji koju se često uspoređuje s Breaking Bad.

Prvi dio četvrte sezone serije Ozark dostupan je na Netflixu, a zadnjih sedam epizoda, odnosno drugi dio sezone premijerno stižu ovog petka, 29. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala