Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC festivala: Nina Donelli, Marija Jelovečki
Ovogodišnji CMC Festival powered by Calzedonia održava se 10. i 11. lipnja u Vodicama

Predstavljamo izvođače CMC festivala: Nina Donelli, Marija Jelovečki

Popularna Nina Donelli izvedbom pjesme "Lude noći" garantira nezaboravan provod

Već poznato lice festivala u Vodicama, i jedna od najpopularnijih izvođačica u rodnoj Sloveniji, Nina Donelli, vraća nam se i ove godine na festivalsku pozornicu središnjeg trga u Vodicama.

"Meni je tamo predivno, a uvijek je stvarno super atmosfera i nastup i sve zajedno u Vodicama. Treba mi samo dobro društvo, haljina i ja sam spremna za nastup", najavila je Nina.

Dobro društvo u blizini, a uz njega i dobra pjesma, pravi su recept za zabavu i skupljanje simpatija publike, a Nina zna kako to sve savršeno iskombinirati. Na ovogodišnjem CMC festivalu predstaviti će se pjesmom "Lude noći", a nema sumnje da će festivalska noć biti upravo kakvom je naziv pjesme opisuje. Autori pjesme su prekaljeni tim Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević, dok je za videospot sniman na čarobnom jezeru Bled zaslužna Roxpro produkcija.

"Nadam se da ćemo lude noći provesti na CMC festivalu u Vodicama, da će se publici svidjeti i da će biti povod za ludi provod", najavila je Nina tako ludu noć 11. lipnja.

Talentirana Marija Jelovečki prvim nastupom u Vodicama predstavljati će mlade generacije

Na mladima svijet ostaje – pa će tako svoju generaciju na CMC festivalu u Vodicama prvi puta predstaviti mlada talentirirana pjevačica Marija Jelovečki.

"Nisam očekivala da ću tako brzo uspjeti doći do svog prvog festivala i samostalnog nastupa. Sve me to raduje jer znam da sam na dobrom putu, da radim nešto što valja i što publika prihvaća, a ujedno i mene čini sretnom. U Vodicama ću biti dobrog duha, puna energije, euforije, adrenalina i osmijeha", uzbuđeno je Marija najavila svoj debi na velikoj vodičkoj pozornici.

U Vodice stiže sa snažnom baladom "Sanjam još brod" koju glazbeno potpisuju Marko Vukes i Toni Ćosić iz Rubikon Sound Factoryja, dok je za tekst pjesme i videospot zaslužna Nevena Vukes.

Osmijeh, pozitiva i sjajna pjesma – glavni su aduti Marijina velikog debija.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala