Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.4.
Odlične serije, nove epizode zabavnih emisija, nekoliko starijih i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 23.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Preostalih pet parova borit će se za prolaz u polufinale. Naime, kako smo ove sezone preskočili jednu subotu tako će se u polufinalu boriti četiri para a u velikom finalu bit će osobito uzbudljivo.

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Što mislite, tko je ispod preostalih maski?

Jamestown, HTV 2 u 21:55 sati
Jamestown cvate i Virginia engleskim naseljenicima obećava bogatstvo i slobodu. Jocelynin spaljeni usjev ponovno je narastao, ali stare zavade ostaju.

Rivijera, HTV 2 u 22:40 sati
Serija prati moralni pad koji Georgina doživi nakon nasilne smrti muža Constantinea Cliosa. U svojoj intimnoj odiseji spoznaje koliko je malo toga zapravo znala o suprugu.

FILMOVI

Potkrovlje, Doma TV u 19:55 sati
Napeti psihološki triler o petorici muškaraca koji potajno iznajme stan u potkrovlju, gdje mogu bez straha uživati u svojim tajnim aferama i ostvarivati svoje najveće fantazije.

Jackie Brown, HTV 3 u 20:10 sati
Jackie Brown (Pam Grier) je stjuardesa koja biva uhvaćena u krijumčarenju novca koji je njen poslodavac zaradio od prodaje oružja. Na njenu sreću, dvojica detektiva udružuju se s njom kako bi došli do čovjeka iza cijele priče.

Vruća potjera, Nova TV u 21:20 sati
Marljiva policajka koja sve radi po pravilima (Reese Whiterspoon) pokušat će zaštititi udovicu (Sofia Vergara) od narkobossa. Bježeći Teksasom u stopu će ih pratiti korumpirani policajci i plaćeni ubojice.

Istinita priča, Doma TV u 21:40 sati
Temeljen na istinitim događajima triler govori o osramoćenom novinaru (Jonah Hill) uvučenom u igru mačke i miša s optuženim ubojicom (James Franco) koji je preuzeo novinarev identitet.

Naoružani propovjednik, HTV 1 u 22:10 sati
Kada bivši član bajkerske bande Sam Childers donese životnu odluku da ode u Istočnu Afriku i pomogne u obnovi kuća uništenih u građanskome ratu, zgroze ga neizrecivi užasi s kojima je suočeno ranjivo stanovništvo regije, posebice djeca.

Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni, RTL u 22:20 sati
Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni – nastavak stripom inspiriranog hita iz 2010. koji je oduševio filmski svijet. Bruce Willis, Helen Mirren i John Malkovich ponovno dokazuju da oni najbolji nemaju vremena za mirovanje.

Snajperist, Nova TV u 23:10 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku. No nakon što se vratio kući svojoj supruzi Tayi Renae i djeci Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

Sin City, HTV 3 u 23:20 sati
Prateći nekoliko različitih priča koje se međusobno isprepliću te otkrivaju lice pravde i naličje korupcije u Basin Cityju, film se prvo koncentrira na policajca koji želi spasiti mladu djevojku od silovanja. Druga je priča čovjeka koji će napraviti sve kako bi osvetio smrt djevojke s kojom je proveo nezaboravnu noć. U trećoj, jedan će se čovjek morati domisliti kako se riješiti tijela mrtvog policajca.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala