Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emmy Rossum kao L.A. ikona Angelyne u prvom traileru za limitiranu seriju
Peacock donosi seriju o ikoni s billboarda koju zovu Kim Kardashian prije Kim Kardashian

Emmy Rossum kao L.A. ikona Angelyne u prvom traileru za limitiranu seriju

Foto: YouTube

Nova dramska mini serija Angelyne s Emmy Rossum konačno je dobila svoj prvi trailer.

Peacock donosi neautoriziranu limitiranu seriji o zvijezdi s D liste Angelyne koja je privukla pažnju tijekom 1980-ih nizom provokativnih velikih reklama (billboarda) diljem Los Angelesa. Emmy Rossum, koja je svjetsku slavu stekla 2004. godine u hvaljenom mjuziklu Fantom u operi te u SF-u Dan poslije sutra, nalazi se u naslovnoj ulozi Angelyne za koju ćemo u seriji saznati kako je došla do lokalne slave te otkriti istinu o njezinom privatnom životu.

Angelyne se temelji na članku objavljenom 2017. godine u časopisu The Hollywood Reporter reportera Garyja Bauma (u seriji ga glumi Alex Karpovsky) te istog dana na njihovom portalu, a riječ je o osobi koja je bila poznata samo zašto što je poznata – puno prije nego su na scenu došle Paris Hilton i Kim Kardashian. Serija je posveta pravoj Angelyne, pravim imenom Ronia Tamar Goldberg, ali s naglaskom kako ovo nije cijela istinita priča o njoj niti ima cilj biti biografska serija, naglasila je showrunnerica Allison Miller.

"Ovo je priča inspirirana svime što Angelyne predstavlja tako da je to čarobna priča, priča puna nade, priča o tome kako postanete osoba koja ste oduvijek htjeli biti i o tome da vjerujete u vlastitu unutarnju snagu kako biste ostvarili svoje snove. Priča je to o Los Angelesu i svemu što grad znači ljudima koji se ovdje presele i onima koji sanjaju o tome", dodala je Miller.

Seriju je osmislila Nancy Oliver (Lars ima curu), a uz Rossum i Karpovskog glume Lukas Gage, Martin Freeman, Hamish Linklater, David Krumholtz i Michael Angarano. Rossum smo mogli gledati kao Fionu Gallagher devet sezona u Showtimeovoj nagrađivanoj seriji Besramnici, a nedavno je glumila uz Liama Neesona u akcijskom trileru Hladna osveta.

Angelyne na Peacock stiže 19. svibnja sa svih 8 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    ZoroAster zoroaster @ 22.4.2022. 3:34

    Emmy Rosum je daleko najpoznatija po ulozi u seriji "Shameless", a ne po ovima navedenima.

    Inače je i pristojna jazz pjevačica.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala