Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova dvojezična triler serija Now & Then dobila prvi trailer
Rosie Perez rješava tajanstveni slučaj ubojstva star 20 godina u novoj triler seriji na Apple TV+

Nova dvojezična triler serija "Now & Then" dobila prvi trailer

Foto: YouTube

Apple TV+ donosi prvu najavu za novu, dvojezičnu dramsku seriju Now & Then koja premijerno kreće za mjesec dana.

Rosie Perez, Manolo Cardona, Marina de Tavira, José María Yazpik, Soledad Villamil i Maribel Verdú dio su glavne glumačke ekipe. Radnja serije smještena je u Miami i prati grupu studenata i najboljih prijatelja čiji životi se zauvijek promijene kad jedan od njih pogine. 20 godina je prošlo od tragedije i preostalih 5 prijatelja je izgubilo kontakt, ali kad svaki od njih dobije prijeteću poruku morat će se udružiti ako žele sačuvati svoje naizgled savršene živote.

Perez glumi detektivku Floru koja je opsjednuta neriješenim slučajem od prije 20 godina i ništa je neće zaustaviti da otkrije istinu. Njezin partner Sullivan (Željko Ivanek) pomaže Flori da ne upadne u previše nevolja.

Šest prijatelja u mlađim danima na fakultetu glume Jorge Lopez, Alicia Jaziz, Dario Yazbek Bernal, Alicia Sanz, Jack Duarte i Miranda de la Serna. Autori serije su Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés i Gema R. Neira, kreativna ekipa koja je radila na španjolskim dramskim serijama Velvet i Veličanstveni hotel. Gideon Raff redatelj je i izvršni producent prve dvije epizode.

Serija Now & Then ima ukupno 8 epizoda od kojih će prve tri biti dostupne 20. svibnja, a preostalih pet bit će dostupno na tjednoj bazi do 24. lipnja kad je na rasporedu finalna epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala