Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cage: Napravio sam neke od najboljih filmova u VOD periodu!
Nicolas Cage više ne želi braniti snimanje filmova koji nisu prikazani u kinima jer je za svaki dao sve od sebe

Cage: "Napravio sam neke od najboljih filmova u VOD periodu!"

Foto: YouTube

Tijekom predstavljanja svog najnovijeg filma Nepodnošljiva težina golemog talenta, Nicolas Cage još je jednom progovorio o razdoblju kad je snimao filmove koji nisu prikazivani u kinima, već su išli direktno na video, ukratko VOD (video-on-demand).

Glumac i dobitnik nagrade Oscar za Napuštajući Las Vegas imao je nekoliko kino flopova oko 2011. godine (Čarobnjakov učenik, Ghost Rider 2) tako da se njegova karijera svela na filmove koji su preskočili kino projekcije (Cijena moći, Na pravoj strani). No, svatko tko je mislio da ga nije briga što tada snima i što se događa s njegovom karijerom bio je potpuno u krivu.

„Ljudi su mislili da mi nije stalo. Bilo mi je stalo. Mislim da sam napravio neke od najboljih radova u periodu koji zovu direktno na video. Nepodnošljiva težina je u toj grupi. Mandy je u toj grupi. Svinja također, kao i Joe – svi su oni snimljeni u tom periodu. Bilo koji od tih filmova mogu suprotstaviti radu prvih 30 godina. Ako nekome to nije jasno, onda ne vidi da je tu bila potpuna posvećenost glumačkom angažmanu“, iskren je za Rolling Stone u najnovijem intervjuu.

Nastavio je kako svoju glumu u VOD filmovima smatra najboljom radionicom i glumačkim satovima koje je mogao imati. „Mislim da je to bila kao neka vježba. Bilo mi je lakše emotivno se dati ili pristupiti mašti. Sve mi je bilo na dohvat ruke jer sam stalno vježbao i radio“, dodao je.

Podsjetimo, snimanje većeg broja takvih filmova krenulo je kad je u javnost pušteno da je spiskao svoje bogatstvo od 150 milijuna dolara te da je Poreznoj dugovao 6,3 milijuna. Prošlog mjeseca Cage je u zasebnom intervjuu za GQ potvrdio da je tada snimao više filmova kako bi se riješio dugova, ali mu je i dalje bilo stalo do svake uloge jer da bi uopće iznio ulogu i dao sve od sebe, morao je naći nešto u njoj.

GQ je tada naveo kako je Cage službeno otplatio sve svoje dugove godinu i pol prije nego što je pristao na ulogu u Nepodnošljivoj težini za koju smo pisali kako ju je prvo odbio te tek nakon razgovora s redateljem pristao na ulogu fiktivne verzije samog sebe. Kako će to na kraju ispasti i mogu li Nicolas Cage i Pedro Pascal osvojiti gledatelje saznat ćemo već ovog tjedna jer Nepodnošljiva težina ogromnog talenta 22. travnja stiže u američka kina, a u hrvatskim premijera je tjedan kasnije, 28. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala