Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon trailer za novi Thor film!
Trailer za Marvelov "Thor: Love and Thunder" Natalie Portman u novoj ulozi

Napokon trailer za novi "Thor" film!

Ljubiteljima Marvelovih filmova ovih je blagdana stiglo lijepo iznenađenje: prvi teaser trailer za film Thor: Love and Thunder, koji nam otkriva Chrisa Hemswortha uponovno u ulozi nordijskog boga, ali i niz poznatih lica iz dosadašnjih Marvelovih filmova.

Ne samo da vidimo Thora koji pokušava naći neku drugu svrhu u svom životu, osim one ratničke, a također vidimo i ekipu Čuvara galaksije kojima se Thor pridružio nakon Završnice, kako bi se oporavio od gubitka Asgarda.

Službeni sinopsis otkrio nam je što će nam donijeti novi film:

Film nalazi Thora (Hemsworth) na putovanju na kojem do sada nikada nije bio - u potrazi za unutarnjim mirom. No njegovu mirovinu prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji želi uništiti sve bogove. Kako bi se borio protiv ove prijetnje Thor traži pomoć od Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) i svoje bivše djevojke Jane Foster (Natalie Portman), koja  - na Thorovo iznenađenje - neobjašnjivo može upravljati s njegovim magičnim čekićem Mjolnirom. Zajedno kreću na napetu kozmičku avanturu kako bi otkrili misterij Gorrove osvetničke misije i zaustavili ga prije nego bude kasno.

Thor: Love and Thunder u redateljsku fotelju vraća Taiku Waititija, koji je s filmom Thor: Ragnarok udahnuo novi život u franšizu o bogu gorma. Njegov humoristični stil i sklonost jednostavnijim pričama sigurno će dobro sjesti i u novom filmu u kojem Thor pokušava pronaći sam sebe. Kao bonus, Waititi se vraća i u ulogu Korga, koji će se pridružiti Thoru u njegovoj intergalaktičkoj avanturi da uništi Gorra.

Film Thor: Love and Thunder se u kinima očekuje 8. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala