Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Cronenberg se vraća svojim korijenima filmom Crimes of the Future
Predstavljen je trailer za novi Cronenbergov film, koji se bavi ljudskom evolucijom

David Cronenberg se vraća svojim korijenima filmom "Crimes of the Future"

Nakon što je osam godina izbivao iz redateljske fotelje, slavni filmaš David Cronenberg napokon se vraća s Crimes of the Future, znanstveno-fantastičnim filmom na kojem radi posljednjih dvadeset godina, a danas napokon imamo prilike vidjeti i prvi trailer.

Film će se predstaviti u svibnju kao dio službene konkurencije na filmskom festivalu u Cannesu, a u kino distribuciju bi trebao krenuti ovog lipnja.

U futurističkoj priči ljudi su se razvili do trena u kojem se njihova tijela prilagođavaju stvarnostima i problemima koje smo sami stvorili - ali kako to mijenja perspektivu ljudskog postojanja?

Službeni sinopsis filma otkriva nam barem djelić onoga što nas u filmu očekuje:

Dok se ljudska vrsta privikava na sintetičko okruženje, tijelo prolazi kroz transformacije i mutacije. Sa svojom partnericom Caprice (Léa Seydoux), Saul Tenser (Viggo Mortensen), poznati umjetnik, javno pokazuje metamorfozu svojih organa u avangardnoj izvedbi. Timlin (Kristen Stewart), istražiteljica iz Nacionalnog registra organa, opsesivno prati sve njihove poteze, kada se i otkriva zagonetna grupa. Njihova misija - iskoristiti Saulovu čuvenost kako bi ukazali na sljedeću fazu ljudske evolucije.

Sam Cronenberg, koji također potpisuje i scenarij, otkrio je kako je film meditacija o ljudskoj evoluciji, specifično o načinima u kojima smo morali preuzeti kontrolu nad procesom jer smo stvorili tako moćno okruženje koje prije nije postojalo.

Filozofska pitanja o ljudskoj evoluciji glavna su tema ovog filma, a do kojeg će zaključka Cronenberg u svome filmu doći doznat ćemo ovog ljeta kada film stigne u kina. Točan datum još nije objavljen.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala