Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena serija The Lincoln Lawyer
Manuel Garcia-Rulfo nalazi se u naslovnoj ulozi kao odvjetnik upitnog morala

Predstavljena serija "The Lincoln Lawyer"

Netflix je objavio novi službeni trailer za The Lincoln Lawyer, nadolazeću seriju o moralno upitnom odvjetniku koji koristi svoj Lincoln automobil kao ured. Serija se temelji na romanima Michaela Connellyja, a u naslovnoj se ulozi nalazi Manuel Garcia-Rulfo.

Trailer nam predstavlja Mickeyja Hallera (Garcia-Rulfo) i njegov kultni Lincoln, s tablicama na kojima piše "NTGUILTY", odnosno "nije kriv". Na prvu je odmah jasno kakav je tip odvjetnika Mickey: bogat, pretenciozan i s usađenim uvjerenjem kako bi se Pravo trebalo prilagoditi njegovom stavu.

Mickey zna da je dobar u onome što radi, ali ga zapravo nije previše briga za istinsku pravdu. Spreman je preuzeti sve mutne slučajeve koji će mu donijeti laku pobjedu i povećati mu popularnost. Njegovi su klijenti vrlo često zapravo potpuno krivi, čega je Mickey svjestan.

No ne ide mu sve u životu baš po planu. Njegovo moralno upitno poslovanje od njega je odvratilo njegovu ženu (Neve Campbell). I dok je vrlo slatkorječiv u sudnici, malo se teže snalazi u vraćanju svoje obitelji. Da bi situacija bila još gora, čini se kako je i njegov život ugrožen, jer ga netko prati kako bi se uvjerio da ne odaje neke opasne tajne. Jedan od njegovih starih slučajeva značajniji je no što je mislio i kako bi ostao na životu morat će prvo riješiti taj slučaj.

Netflixova serija nije prva adaptacija Connellyjevog književnog serijala. Matthew McConaughey je 2011. glumio u istoimenom hvaljenom filmu. Film je bio adaptacija prvog romana u književnom serijalu, dok će se serija baviti drugim naziva The Brass Verdict.

Svih deset epizoda prve sezone serije na Netflix bi trebale stići 13. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala