Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova adaptacija romana Sally Rooney Razgovori s prijateljima stiže za mjesec dana
Dramska serija dobila je novu najavu, a na streaming dolazi 15.5.

Nova adaptacija romana Sally Rooney "Razgovori s prijateljima" stiže za mjesec dana

Foto: YouTube

Nakon velikog uspjeha romana Normalni ljudi Sally Rooney i hvaljene ekranizacije iz 2020. godine s Daisy Edgar-Jones i Paulom Mescalom uskoro nam stiže još jedna koju jedva čekamo.

Streaming servis Hulu i BBC Three objavili su novi trailer za dramsku seriju Razgovori s prijateljima (u originalu Conversations With Friends) i točan datum premijere koji je za mjesec dana, 15. svibnja.

Radnja serije prati 21-godišnju Frances (Alison Oliver) koja je tri godine nakon prekida s Bobbi (Sasha Lane) još uvijek s njom najbolja prijateljica. Njih dvije su nerazdvojne, ali na jednom od njihovih pjesničkih večeri u Dublinu upoznaju stariju fotografkinju Melissu (Jemima Kirke) koja je oduševljena s njima. Frances i Bobbi sprijateljit će se s njom i njezinim zgodnim suprugom Nickom (Joe Alwyn), glumcem. Melissa i Bobbi pri svakom susretu flertuju jedna s drugom, ali Frances i Nick započnu ozbiljnu aferu koja će na test staviti prijateljstvo Frances i Bobbi.

Seriju su režirali Lenny Abrahamson i Leanne Welham, a adaptaciju scenarija prema Rooneyinom romanu napravili su Alice Birch, Mark O’Halloran, Meadhbh McHugh i Susan Soon He Stanton. U ovom traileru možemo čuti i novu pjesmu Phoebe Bridgers Sidelines koja je njezina prva originalna pjesma od albuma Punisher 2020. godine.

Dramska serija Razgovori s prijateljima imat će 12 epizoda i sve će biti dostupne od 15. svibnja na streaming servisu Hulu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala