Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vrhunska glumačka ekipa u traileru za film Paws of Fury: The Legend of Hank
Samuel L. Jackson, Michael Cera, Michelle Yeoh, Mel Brooks, George Takei i drugi daju svoje glasove

Vrhunska glumačka ekipa u traileru za film "Paws of Fury: The Legend of Hank"

Paramount Pictures je objavio novi službeni trailer za svoj nadolazeći animirani film Paws of Fury: The Legend of Hank, koji nam otkriva djelić onoga što nas očekuje u samurajskom filmu, koji predvode Samuel L. Jackson i Michael Cera.

Paws of Fury nam donosi priču o siromašnom psu Hanku (Cera), koji se nađe u gradu punom mačaka. U potrebi za vodstvom Hank se za pomoć obraća poznatom, ali povučenom samuraju (Jackson). Uskoro mačjem gradu prijeti novi zlikovac (Ricky Gervais), koji ima plan uništiti cijeli grad i izbrisati ga s lica Zemlje.

Jackson nam donosi u uvod u trailer, koji prati Hanka koji kreće na svoje putovanje kako bi postao samuraj ratnik i tako izbjegao neprestano maltretiranje od drugih pasa iz njegovog susjedstva. Trailer nam također predstavlja starog čangrizavog samuraja koji nevoljko pristaje pomoći Hanku u njegovim treninzima, kao i druge likove koje ćemo imati priliku gledati.

Film je originalno nosio naziv Blazing Samurai, aludirajući na film Blazing Saddles Mela Brooksa, koji mu je služio kao inspiracija. Sam Brooks također je dio ovog projekta, te svoj glas posuđuje Shogunu, vođi Kakamucha.

Uz već spomenute, svoje će glasove također posuditi George Takei, Gabriel Iglesias, Djimon Hounsou, Michelle Yeoh i Aasif Mandvi. Paws of Fury: The Legend of Hank bi u kina trebao stići 15. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala