Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bryan Cranston i Aaron Paul ponavljaju uloge iz Breaking Bad u zadnjoj sezoni Better Call Saul
Walter White i Jesse Pinkman se vraćaju!

Bryan Cranston i Aaron Paul ponavljaju uloge iz "Breaking Bad" u zadnjoj sezoni "Better Call Saul"

Foto: YouTube

Nakon nekoliko godina nagađanja i pitanja o pojavljivanju legendarnih likova iz sad već kultne serije Breaking Bad u prequelu Better Call Saul, AMC je ovog vikenda razveselio sve obožavatelje originalne serije službenom potvrdom da će se Bryan Cranston i Aaron Paul pojaviti u zadnjoj sezoni!

Jedan od kreatora serije Peter Gould prvi je podijelio ovu vijest na festivalu PaleyFest LA, a pojedinosti o njihovim ulogama nisu poznate. Glavna zvijezda spin off serije Better Call Saul je Bob Odenkirk kao u početku neuspješni odvjetnik Jimmy McGill koji malo-pomalo postaje Saul Goodman kojeg smo upoznali u originalnoj seriji. Iako je Breaking Bad serija koja je dobila mnoge nagrade i neki je nazivaju jednom od najboljih serija svih vremena, Better Call Saul dostigla je jednaku popularnost i hvalospjeve zbog scenarija, režije i glume.

Serija Better Call Saul nastala je nakon kraja Breaking Bad kako bi se proširila radnja iz originalne serije i istražio život Saula Goodmana prije nego što se susreo s Walterom Whiteom. Kroz nju su se već pojavili likovi koji su nam bili dobro poznato iz Breaking Bad: Giancarlo Esposito, Mark Margolis, Steven Bauer, Luis Moncada i Daniel Moncada, a u petoj sezoni stigli su Dean Norris i Steven Michael Quezada.

Cranstona i Paula mogli smo gledati kao Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana u Netflixovom filmu El Camino 2019. godine koji je pratio događaje iz serije Breaking Bad, a za koji scenarij i režiju potpisuje autor originalne serije Vince Gilligan. Filmom smo dobili zadovoljavajući kraj za Pinkmana jer se radnja nastavila na samo napeto finale serije. No, svi su se i dalje nadali da će se dvojac jednog dana vratiti i u Better Call Saul – što će se konačno ostvariti!

Posljednja, šesta sezona Better Call Saul na AMC se vraća 18. travnja, ali bit će podijeljena u dva dijela s tim da drugi počinje tek u srpnju, a ne zna se niti u kojem od ta dva dijela će se pojaviti Cranston i Paul.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala