Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže serija za djecu Najgora vještica
"Najgora vještica" čudesna je i ambiciozna prerada omiljenih knjiga Jill Murphy

Stiže serija za djecu "Najgora vještica"

U utorak, 12. travnja, u 10:35 na Drugom programu HRT - HTV2 prikazuje se prvi nastavak serije za djecu Najgora vještica.

Mildred Hubble možda nije iz obitelji vještica i najgora vještica u školi Cackle, ali uz pomoć svojih prijateljica mora spasiti školu od Agathe, zle sestre ravnateljice Cackle.

Najgora vještica čudesna je i ambiciozna prerada omiljenih knjiga Jill Murphy o Mildred Hubble koja je doslovce naglavce bačena u školu za vještice Cackle.

Mildred ne potječe iz obitelji vještica i proživljava sasvim običan dan kad vještica Maud Spellbody odjednom sleti na njezin balkon na putu za razredbeni dan u školi Cackle. Maud je nagovori da pođe s njom, Mildred se upozna s čitavim novim svijetom čaranja i život joj se zauvijek mijenja.

Premda se veoma trudi, zbog toga što nema dovoljno znanja stalno u nečemu griješi i serija prati njezine pustolovine dok se trudi ne biti najgora vještica na školi. Unatoč svemu, Mildred je bistra, duhovita, ljubazna i domišljata djevojčica koja se u trenucima opasnosti prisiljava suočiti sa strahovima da dokaže kako ima hrabrost i dušu prave junakinje. Brzo se sprijateljuje s Maud i Enid, pa serija prati njihovo prijateljstvo dok se snalaze u kušnjama i poteškoćama nove škole, intriga, drame i suparništva utjelovljenog u liku Mildredine glavne neprijateljice Ethel Hallow.

Epizoda: Razredbeni dan

Mildred Hubble promijeni se cijeli svijet kad dozna za razredbeni dan u školi Cackle. Možda nije do danas znala da su čarolije prave, ali nakraju je sudbina škole u njezinim rukama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala