Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 10.4.
Uz novu epizodu emisije "Ples sa zvijezdama" večeras su na rasporedu razni noviji i stariji filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 10.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 10. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Ovotjedna tema emisije je ljubav, ljubav koja dolazi u raznim oblicima. Vidjet ćemo također koga će i ljubav prema plesu dovesti do najbolje izvedbe ove nedjelje, tko će ostvariti najveći napredak i savladati najzahtjevniji korak te oduševiti žiri i publiku.

Katarina Velika, HTV 2 u 22:25 sati
Turci nude Tarakanovoj pomoć kako bi ostvarila ciljeve. Neznanci napadnu Alekseja Orlova, koji je upravo postao zapovjednik eskadre. Ranjen je.

FILMOVI

Prljavi igraju prljavo, Doma TV u 19:55 sati
Nekada pripadnik tajne službe i čovjek koji je vlastitim tijelom zaustavio metke namijenjene predsjedniku, danas je tek pohabani, siromašni privatni detektiv. No kada novi slučaj izloži njegovu obitelj opasnosti, zločinačka organizacija pred sobom iznenada ima nerješiv problem.

Divlja prostranstva, HTV 2 20:05 sati
Četvorica nerazdvojnih prijatelj žive odvojeno od civilizacije brinući se za svoju stoku. Kad im zatreba hrane za životinje, krenu u gradić Harmonville u kojemu vladaju korumpirani šerif i rančer tiranin koji u došljacima vide neprijatelje svojeg carstva.

Pjevajte s nama, RTL u 20:15 sati
Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. Među svim natjecateljima posebno se istakne pet neobičnih likova.

Krvna slika, RTL 2 u 20:15 sati
Umirovljenog FBI agenta Terryja McCaleba, kojemu je upravo transplantirano srce, unajmi Graciela Rivers kako bi istražio smrt njene sestre Glorije, upravo žene čije je srce dobio. Već prvi tragovi ukazuju na činjenicu kako bi ubojica mogao biti serijski zločinac kojeg je Terry godinama bezuspješno lovio dok je bio u FBI-ju.

Colombiana, Doma TV u 21:50 sati
9-godišnja Cataleya svjedoči ubojstvu svojih roditelja. Sama jedva uspijeva izbjeći masakr i bježi u Ameriku kod ujaka Emilia, gangstera. 15 godina kasnije za Emilia radi kao ubojica. Cataleya je odlučna provesti svoju osvetu do kraja, makar to značilo gubitak svega do čega joj je stalo.

Početak, Nova TV u 23:10 sati
Christopher Nolan izjavio da mu je bio ovo bio najzahtjevniji projekt karijere do tada. Okupio je uistinu veličanstvenu glumačku postavu koju predvode za Oscara nominirani Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger te dobitnici nagrade Oscar Marion Cotillard i Michael Caine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala