Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za nastavak poljskog erotskog trilera 365 dana
Anna Maria Sieklucka i Michele Morrone ponovno osvajaju gledatelje kao Laura i Massimo u nastavku naziva "365 Days: This Day"

Stigao trailer za nastavak poljskog erotskog trilera "365 dana"

Foto: YouTube

Iz Netflixa stižu odlične vijesti za obožavatelje erotskog trilera 365 dana koji je prije dvije godine zaludio gledatelje tog streaming servisa.

Nastavak naziva 365 Days: This Day na streaming stiže već krajem ovog mjeseca i nastavlja se na napeti kraj prethodnog filma kad nismo znali što se točno dogodilo s Laurom (Anna Maria Sieklucka). U prvim kadrovima najave vidimo da je ponovno sa zgodnim mafijaškim bossom Massimom (Michele Morrone) te da iskre i dalje frcaju između njih.

Novo poglavlje u njihovoj vezi uključuje još više erotičnih susreta, pregršt ljubomore i novih opasnih izjava jer im vezu kompliciraju ostali članovi Massimove obitelji, a u priču ulazi i tajanstveni muškarac koji će pokušati osvojiti Laurino srce i povjerenje i to pod svaku cijenu.

Magdalena Lamparska ponavlja svoju ulogu Laurine najbolje prijateljice Olge, a Otar Saralidze Massimovog čovjeka od povjerenja Domenica. Među novim licima je Simone Susinna kao zgodni Nacho.

Autorica uspješnih romana prema kojima su napisani filmovi Blanka Lipinska ponovila je kako je u središtu radnje žena i kako ona može biti naivna, slijepa, te koliko možemo voljeti, učiti iz svojih pogrešaka i imati priliku da ih popravimo. U novom filmu Laura će zato proći transformaciju koja će utjecati na njezinu vezu s Massimom. Režiju potpisuju Barbara Białowąs i Tomasz Mandes, a scenarij Mandes uz Lipinska i Mojcu Tirs.

Erotski triler 365 Days: This Day na Netflixu će biti dostupan od 27. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala