Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kritičari oduševljeni Madsom Mikkelsenom u Čudesnim zvijerima
Treći film u serijalu naziva "Dumbledoreove tajne" u kina dolazi sljedeći tjedan

Kritičari oduševljeni Madsom Mikkelsenom u "Čudesnim zvijerima"

Foto: YouTube

Još nas samo tjedan dana dijeli do premijere novog poglavlja iz Čudesnih zvijeri, a iako prve kritike o filmu nisu blagonaklone kritičari su složni u jednome: Mads Mikkelsen je savršen u ulozi negativca.

Nakon skandala oko Johnnyja Deppa zbog kojih je odustao od uloge Gellerta Grindelwalda koju je imao u drugom filmu Grindelwaldova zlodjela, u tu je ulogu uskočio Mads Mikkelsen koji je za svoju glumu dobio same pohvale – štoviše, mnogi kritičari sad navode ne samo da je bolji u toj ulozi od Deppa, već da je Grindelwalda trebao glumiti od samog početka.

Mikkelsen se tako našao u ulozi glavnog negativca cijele franšize Čudesnih zvijeri, a prije početka snimanja rekao je kako preuzeti ulogu od Deppa nije jednostavno jer na neki način mora nastaviti Deppov put, a opet ulogu učiniti svojom. Čini se da je to uspio jer ga kritičari obožavaju: „Mikkelsen je toliko jednostavno ušao u ulogu Grindelwalda da se lako zaboravi da ga je Depp ikada glumio“, jedna je od kritika u Insideru. Mnogi navode kako je Deppova interpretacija bila više ekscentrična, a Mikkelsen odaje dojam mudrog, karizmatičnog manipulatora.

I treći film režirao je David Yates, a uz Mikkelsena glume Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler i Katherine Waterston.

Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne u redovitu distribuciju diljem svijeta stiže sljedeći tjedan pa ćete ga tako moći pogledati i u hrvatskim kinima od 14. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala