Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Downey Jr. producira dvije serije o Sherlocku Holmesu
Obje serije bit će usmjerene na novog lika, koji će se predstaviti u trećem filmu o Sherlocku Holmesu

Robert Downey Jr. producira dvije serije o Sherlocku Holmesu

Warner Bros. je imao poprilično dobar uspjeh sa svojim franšizama u posljednjem desetljeću, a jedan od njihovih naslova koji nismo već neko vrijeme vidjeli jest filmski serijal o Sherlocku Holmesu, kojeg utjelovljuje Robert Downey Jr. Treći je film o poznatom detektivu već neko vrijeme u pripremi, a danas doznajemo kako HBO Max planira napraviti i dvije spin-off serije.

Obje serije trebale bi biti smještene u isti svijet kao i Downeyjev Sherlock, te bi trebale biti usmjerene na novog lika koji će biti predstavljen u dugoiščekivanom trećem filmu o Sherlocku Holmesu.

Downeyja u toj ulozi smo posljednji put gledali 2011. kada je izašao film Sherlock Holmes: Igra sjena, u kojem su Downey Jr. i Jude Law kao dr. Watson ponovno ujedinili snage kako bi nadmudrili Sherlockovog najvećeg rivala Moriartyja.

Osim što su prva dva filma postigla financijski uspjeh zaradivši preko milijarde dolara, filmovi su također privukli pažnju svojim jedinstvenim stilom, specifičnim za redatelja Guya Ritchieja.

Prije par godina ponovno se počeo spominjati još jedan nastavak te je otkriveno kako će redateljsku palicu preuzeti Dexter Fletcher, a film je trebao izaći još krajem 2020. godine. Izlazak je pomaknut na kraj 2021., a na kraju je ipak cijeli projekt stavljen na čekanje. S obzirom na nove vijesti vezane uz dvije spin-off serije, možemo pretpostaviti da je projekt ponovno pokrenut, ali još nije otkriveno kada bi mogao ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala