Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova romantična komedija s Jennifer Lopez stiže direktno na Amazon
Lionsgate je streaming servisu prodao prva na "Shotgun Wedding"

Nova romantična komedija s Jennifer Lopez stiže direktno na Amazon

Foto: Depositphotos

Amazon Prime Video kupio je od Lionsgatea prava za romantičnu komediju Shotgun Wedding u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Lopez i Josh Duhamel. Amazon je već ranije osigurao međunarodna prava za streaming filma na ključnim tržištima, ali jučer je stigla vijest kako su kupili prava i za Sjevernu Ameriku.

U ostalim ulogama su Jennifer Coolidge, Sonia Braga, Cheech Marin, Selena Tan i Lenny Kravitz. U glavnoj muškoj ulozi prvotno se trebao naći Armie Hammer koji je napustio projekt nakon optužbi za seksualno zlostavljanje, koje negira.

Jennifer Salke, direktorica u Amazon Studios, za film je rekla kako je to jedan od rijetkih naslova koji ima za svakoga ponešto: akcije i komedije, uz malo romantike. „S glumačkom postavom koju predvode Jennifer Lopez i Josh Duhamel ovaj film je okupio velike zvijezde i donosi fantastične glumačke izvedbe. Oduševljeni smo što radimo s cijelom ovom ekipom kako bismo doveli ovaj urnebesni film na Prime Video gledateljima diljem svijeta.“

Shotgun Wedding u kinima se trebao naći 29. lipnja, ali zasad nije poznato kad će biti objavljen na Prime Videu. Prije skoro dva mjeseca Lopez smo mogli u kinima gledati u glazbenoj romantičnoj komediji Ti si taj s Owenom Wilsonom koji je dobio pozitivne kritike, ostvario sasvim solidnu zaradu, te je bio među najgledanijim naslovima na streaming servisu Peacock na kojem se našao dva dana nakon američke premijere.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala