Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bliži se kraj za Jodie Whittaker u ulozi 13. Doktorice
Serija "Doctor Who" predstavila je još jedan specijal, pretposljednji za Jodie Whittaker

Bliži se kraj za Jodie Whittaker u ulozi 13. Doktorice

Jodie Whittaker posljednjih se nekoliko sezona nalazila u naslovnoj ulozi serije Doktor Who, postavši tako prva žena u kultnoj ulozi Gospodara vremena, koji putuje kroz vrijeme i prostor u svom neobičnom brodu TARDIS-u. No nakon naredna dva specijala Whittaker će ulogu prepustiti nekom novom glumcu.

Danas imamo prilike vidjeti najavu za prvi specijal koji nam predstoji ovog travnja, pretposljednji za Whittaker i showrunnera Chrisa Chibnalla, koji će također napustiti seriju nakon njenog odlaska i uzde predati u ruke veterana serije Doktor Who, Russella T. Daviesa.

Nadolazeći specijal nosi naziv Legend of the Sea Devils, a trailer nam otkriva grupu gusara i Doktoricu, Yaz (Mandip Gill) i Dana (John Bishop), koji pokušaju shvatiti što se događa. Specijal nas vraća u 19. stoljeće u Kinu, gdje je malo priobalno mjesto pod prijetnjom od neustrašive gusarske kraljice Madame Ching kao i čudovišne sile koju je ona ne razmišljajući pustila na slobodu.

Jedna od posljednjih zajedničkih avantura Doktorice, Yaz i Dana na male ekrane stiže 17. travnja, a nakon toga se očekuje još jedan specijal, u kojem će nam se najvjerojatnije predstaviti i novi Doktor. Taj se specijal očekuje ove jeseni, ali točan datum za sada još nije otkriven.

Matt Smith, koji je glumio 11. Doktora, nedavno je otkrio kako bi se rado vratio u tu ulogu, ali hoćemo li gledati njega ili neko drugo poznato lice za sada nije poznato. Sve informacije o nadolazećoj sezoni očekujemo doznati u narednim mjesecima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala