Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.4.
Uz novu epizodu emisije "Ples sa zvijezdama" nude se uglavnom stariji filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje plesnim će podijem vladati prava filmska čarolija. U večeri posvećenoj sedmoj umjetnosti očekuju nas brojni plesni stilovi i raskošne koreografije.

Katarina Velika, HTV 2 u 22:10 sati
Pugačovljevi ustanici ljuti su zbog njegovih bliskih odnosa s plemkinjom Harlovom i urote se protiv njega. Glasine o ljubavnom životu Razumovskoga šire se Napuljem.

FILMOVI

Mackennino zlato, HTV 2 20:05 sati
Prema legendi u kanjonu Del Ori skriveno je zlato neprocjenjive vrijednosti. Za njim već stoljećima tragaju pustolovi svih vrsta, no zlato im uporno izmiče, donoseći nesreću svima koji ga traže. Jednoga dana na šerifa MacKennu u pustinji zapuca ostarjeli indijanski vrač. Šerif pogodi vrača koji ubrzo umre ostavivši šerifu kartu koja pokazuje put do zlata.

Posljednji samuraj, RTL u 20:15 sati
Kapetana Nathana Algrena (Tom Cruise), cijenjenoga američkoga vojnog oficira i stratega unajmi japanski car kako bi svojoj vojsci omogućio da od najvećeg stručnjaka nauče vještine modernog ratovanja. Istovremeno, car planira ukinuti slavne samurajske postrojbe u korist potpune modernizacije svojih vojnih snaga. Međutim, susret s drevnom kulturom japanskih ratnika Algrena fascinira u tolikoj mjeri da ne prestaje upijati njihova znanja.

Neograničena moć, RTL 2 u 20:15 sati
Luther Whitney (Clint Eastwood) na glasu je kao jedan od najboljih djelatnika u svojoj provalničkoj profesiji. No godine iskustva nisu pripremile ovog efikasnog lopova za šokantan prizor koji će zateći u spavaćoj sobi jedne luksuzne kuće – i kompleksnu zavjeru u koju je umiješan i predsjednik Sjedinjenih Država!

Tu sam pred tobom, Nova TV u 23:10 sati
Lou je obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao. Will imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala